به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۹/۲۲ ساعت ۱۳:۲۹
کد مطلب : ۶۳۲۵۰

تلاش‌ها برای بازگشایی سفارت انگلیس

گروه سیاسی: نایب رییس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران گفت: مقامات انگلیس و ایران در تلاشند تا سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شود.
ریچارد بیکن، نماینده حزب محافظه کار پارلمان انگلیس در مورد تاریخ دقیق بازگشایی سفارت انگلیس در تهران و نحوه اجرای آن گفت: تاریخی که برای اجرای این اقدام در نظر گرفته شده بود 28 آگوست بود که متاسفانه توسط وزارت امور خارجه انگلیس لغو شد. من از این اتفاق ناراضی هستم و مایل بودم که سفارت انگلیس در تهران در تاریخ دقیقی که مشخص شده بود بازگشایی می‌شد. باید توجه داشت که وجود سفارتخانه‌ها برای حل و رفع مشکلات دیپلماتیک میان کشورها است ، دولت انگلیس با تعطیل کردن سفارت خود در تهران و با توجه به وجود سفارتخانه های بیشتر کشورهای اروپایی غربی در ایران در حال ضربه زدن به آینده روابط خود و ایران است.

او ضمن ابراز بی اطلاعی از تاریخ جدید بازگشایی سفارت انگلیس در تهران، افزود: من و جک استرا ، نماینده پارلمان انگلیس در دیداری که با کامرون برگزار شد، تاکید کردیم که دولت انگلیس بهتر است هر چه زودتر سفارت خود در تهران را بازگشایی کند. این نماینده محافظه کار پارلمان انگلیس درباره ادعاهای کامرون پس از دیدار با روحانی که ایران از حامیان تروریست است ،‌اظهار کرد: با وجود اینکه من و ایشان در یک حزب هستیم اما من نمی توانم مسئولیت صحبت های او را بر عهده بگیرم و صحبت های او در مورد حمایت ایران از تروریست به معنای نظر من نیست.

ریچارد بیکن در مورد علت ناکارآمدی ائتلاف تشکل شده علیه داعش اظهار کرد: شرایطی که در مقابله با داعش باید مورد توجه قرار بگیرد نیاز به حضور نیروهایی است که بتوانند رو در رو با تروریست های داعش بجنگند. پس به نظر نمی رسد بدون حضور نیروهای نظامی بر روی زمین و تنها با حملات هوایی کشورهای غربی داعش از بین برود. وی افزود: من معتقدم که برای مقابله تمام عیار با داعش نیاز به ایجاد یک ائتلاف میان مسلمان های جهان از کشورهایی مثل ایران ،‌ اندونزی و کشورهای عربی است که می توانند توسط کشورهای غربی از نظر مالی و تسلیحاتی مورد حمایت قرار بگیرند.

بیکن در مورد علت تاسیس پایگاه نظامی دریایی انگلیس در بحرین ،‌گفت: به نظر من برای دستیابی به یک امنیت پایدار در خلیج فارس باید میان ایران ،‌عربستان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس همکاری نزدیکی به وجود آید . من تصور می کنم دولت انگلیس نیز به منظور رسیدن به همین هدف این پایگاه نظامی دریایی را در بحرین راه اندازی کرده است،‌اگر چه اخیرا با مقامات صحبتی در این باره نداشته ام و از هدف واقعی راه اندازی این پایگاه نظامی اطلاع دقیقی ندارم.
مرجع : ایسنا