به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ ساعت ۱۲:۱۷
کد مطلب : ۶۶۶۷۱

ثبات قیمت مرغ و افزایش اندک گوشت

گروه اقتصادي: قیمت‌های جدید در بازار مواد پروتئینی نشانگر ثبات گوشت مرغ و افزایش نسبی گوشت قرمز و برخی ماهی‌ها مانند سالامون و سفید است.
قیمت برخی اقلام گوشت مانند گوشت گوسفندی نسبت به ماه گذشته تا حدودی افزایش داشته است و به طور متوسط هر کیلوگرم گوشت گوسفندی در مغازه ها بین 27 تا 33 هزار تومان فروخته می‌شود. همچنین مغز ران گوسفندی که گران‌ترین نوع گوشت قرمز است، افزایش قیمت اندکی داشته و هر کیلوگرم آن 33 هزار تومان عرضه می‌شود. اما قیمت گوشت مرغ که در سال جاری فراز و نشیب‌های زیادی داشته در یک ماه گذشته تغییر قیمت چندانی نکرده و به طور متوسط هر کیلوگرم آن 6000 تومان عرضه می شود.

همچنین جگر مرغ که از ارزان‌ترین اقلام پروتئینی است با افزایش هزار تومانی نسبت به ماه گذشته 3000 تومان در مغازه‌ها فروخته می شود. البته مواد پروتئینی در عمده فروشی‌ها و برخی مراکز بین 2000 تا 3000 تومان پایین‌تر از قیمت مغازه‌ها عرضه می‌شود. قیمت انواع ماهی که نسبت به سال گذشته افزایش اندکی داشته، طی یک ماه گذشته در برخی انواع با افزایش نسبی روبرو شده است. هر کیلوگرم ماهی سالامون با افزایش 2000 تومانی کیلویی 18 هزار تومان فروخته می شود.
مرجع : ايسنا