کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سگ‌کشی در شیراز کار چه کسي بود؟

ایسنا , 29 فروردين 1394 ساعت 15:22

گروه جامعه: جمعی از اعضای انجمن‌های حمایت از حیوانات و دوستداران محیط زیست از استان‌های مختلف کشور و شماری از شهروندان شیرازی در انتقاد به سگ‌کشی، مقابل ساختمان شهرداری مرکزی شیراز تجمع کردند.


این گروه با انتقاد از حادثه سگ‌کشی در شیراز، خواستار شناسایی و مجازات کسانی که فعل موسوم به سگ کشی با اسید را انجام داده‌اند، شدند. نمایندگان تجمع‌کنندگان مدعی هستند افرادی که با تزریق ماده سمی مبادرت به کشتار سگ‌ها کرده‌اند را می‌شناسند و محل آنان را نیز شناسایی کرده‌اند.نمایندگان اعضای انجمن‌های حمایت از حیوانات و معترضان به موضوع سگ کشی در این اجتماع به نحوه کشتار سگ‌ها انتقاد کرده و آن را غیر انسانی و غیر اخلاقی دانستند و تاکید کردند که باید اقدام فوری برای پرهیز از تداوم این کار گرفته شود. این افراد تاکید داشتند که معدوم کردن سگ‌های ولگرد باید زیر نظر دامپزشک و با روش‌های بدون درد انجام شود.

برخی از آنان مدعی شدند در مناطقی از شیراز، سگ‌ها را گرسنه و تشنه نگه می‌دارند تا تلف شوند که چنین اقدامی غیرانسانی است.  طبق بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، وظیفه معدوم‌سازی سگ‌های ولگرد براساس شرایط و ضوابطی برعهده شهرداری‌های سراسر کشور گذاشته شده است.

اخیرا فیلمی کوتاه در شبکه‌های مجازی منتشر شده که چهار نفر در حال تزریق ماده‌ای به یک قلاده سگ برای کشتن حیوان هستند و یکی از خبرگزاری‌ها مدعی شده بود که کسانیکه اقدام به کشتن سگ‌ها کرده‌اند، در مقابل هر لاشه 15 هزار تومان حق‌الزحمه دریافت می‌کنند، اما این موضوع از سوی هیچ منبعی تایید یا تکذیب نشده است، ضمن آنکه هنوز ماهیت این افراد مشخص نیست. همچنین در فیلم منتشر شده، شماره پلاک خودروی وانت پیکان پارک شده، مشخص است و می‌تواند ملاکی برای شناسایی این افراد باشد.

نمایندگان معترضان هم‌اینک با نمایندگان شهرداری شیراز در حال گفت‌وگو و مذاکره هستند. شماری از این افراد روز پنجشنبه، 27 فروردین در مقابل اداره کل محیط زیست استان فارس در شیراز تجمع کرده و با مدیر کل آن اداره دیدار و گفت‌وگو کرده بودند. مسعود کیانی، مدیر شهرک صنعتی بزرگ شیراز تاکید کرد: واقعه کشتن سگ‌ها با تزریق مواد سمی، ارتباطی با مجموعه تحت مدیریت او ندارد و عجیب است که هیچ یک از خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها، حرف‌ها و تکذیبیه‌های این مجموعه را منعکس نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: محیط شهرک صنعتی دارای سه درب ورودی است و هر کسی وارد و از آن خارج شود توسط دوربین و عوامل نگهبانی کنترل می‌شود. محل مشخص شده در فیلم کشتار سگ‌ها، محیطی کوه‌پایه‌ای است. شهرک بزرگ صنعتی شیراز 1400 هکتار وسعت داشته و با کوه هم فاصله زیادی دارد.

کیانی با اشاره به وجود ساختمان‌های صنعتی و سوله در منطقه شهرک صنعتی شیراز، گفت: در گردش دوربین در این فیلم خبری از سوله‌ها نیست. در چند روز اخیر پس از اعلام این خبر در سایت‌های خبری، صنعتگرانی که خارج کشور اقامت داشته‌اند با ما تماس گرفتند که به آنها اعلام کردیم این خبر تکذیب شده و ربطی به شهرک صنعتی شیراز ندارد.

کیانی ادامه داد: به فرمانداری و نهادهای مختلف در استان فارس و شهر شیراز اعلام کردیم که زمانی که این موضوع عمومیت پیدا کرد و ما آن را تکذیب کردیم کسی آن را انعکاس نداد و امروز این اتفاق به نام ما و با متهم کردن ما بین همگان جا افتاده است.

مدیر شهرک صنعتی استان فارس با تأکید بر اینکه صنعتگران از این اقدام شاکی خواهند شد، گفت: در پی انتشار این فیلم و حواشی پس از آن نام شهرک‌های صنعتی شیراز آورده شده در حالی که شیراز تنها یک شهرک صنعتی دارد که زیرمجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی فارس است. مابقی شهرک‌ها هم از سال‌های پیش به صورت واحدهای تولیدی و کارگاه‌ها در شیراز مستقر بوده و مشغول به فعالیت هستند که هیچ ارتباطی با این شرکت ندارند.


کد مطلب: 74914

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/74914/سگ-کشی-شیراز-کار-کسي

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir