به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۱۱:۰۰
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۰۲ ساعت ۱۰:۰۸
کد مطلب : ۷۵۳۵۳
جمعه ایرانی‌ها کیک 75 سالگی رادیو را بریدند

جشن تولدی که با گلایه همراه شد

گروه فرهنگی: رادیو چهارم اردیبهشت امسال 75 ساله می‌شود و عوامل برنامه طنز «جمعه ایرانی» سه‌شنبه به محل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) آمدند تا این مناسبت را جشن بگیرند؛ جشنی که البته به واسطه‌ی گلایه‌هایی که بیشتر به‌خاطر تعطیلی این برنامه باسابقه رادیویی پیش آمد، برای لحظاتی به تلخی گرایید.
جشن تولدی که با گلایه همراه شد
جشن تولد رادیو از سوی «جمعه ایرانی‌»‌ها اینگونه توصیف شد: «حالا که صداوسیما به عنوان پدر «جمعه ایرانی»، این بچه را به دوازده سالگی رسانده، ما نیز برای این پدر در 75 سالگی‌اش دست می‌زنیم. هنرمندان «جمعه ایرانی» در جشن تولد رادیو از همکاری با هم گفتند. آنها همچنین روزی را آرزو کردند که رادیو این جشن تولد را با آنها بگیرد. مراسم تولد رادیو همچنین با حضور علی متقیان - مدیرعامل ایسنا - همراه بود و با حضور وی شمع 75 سالگی رادیو توسط هنرمندان «جمعه ایرانی» فوت شد و آنها کیکی را هم که به همین مناسبت تهیه شده بود، بریدند.

همچنین در این مراسم عکسی به یادگار گرفته شد که در پایان این عکس در قالب قابی توسط مدیر عامل ایسنا به هنرمندان «جمعه ایرانی» اهدا شد. سعید توکل (سردبیر و تهیه‌کننده جمعه ایرانی)، مهران امامیه، منوچهر آذری، احسان کرمی، اصغر سمسارزاده، عباس محبی، امیر پارسی، امیر سهیلی (بازیگران جمعه ایرانی) و حسین هاشمی و محمد صادق عبداللهی (نویسندگان جمعه ایرانی)، در مراسم 75 سالگی رادیو در ایسنا حضور داشتند. سعید توکل در بخشی از سخنان خود توضیحاتی را درباره مرخصی اجباری «جمعه ایرانی» مطرح و عنوان کرد: حیف بود که به این شکل «جمعه ایرانی» به مرخصی اجباری برود.

او همچنین مطرح کرد: «جمعه ایرانی» در شرایطی قرار گرفته است که نمی‌دانیم این 30 سال را اشتباه کرده‌ایم یا نه. حسین هاشمی از جمله نویسندگان قدیمی برنامه «جمعه ایرانی» در بخشی از این مراسم عنوان کرد: حالا که صدا و سیما به عنوان پدر «جمعه ایرانی» این بچه را به دوازده سالگی رسانده ما نیز برای این پدر دست می‌زنیم. احسان کرمی از دیگر هنرمندان «جمعه ایرانی» گفت:‌ اتفاق غم‌انگیزی است که در آستانه 75 سالگی رادیو، «جمعه ایرانی» تعطیل باشد.

او آرزو کرد که صداوسیما قدر هنرمندان را بیشتر بداند؛ به جهت اینکه قدر این هنرمندان را در بیرون از سازمان صداوسیما بیشتر از سازمان می‌دانند. عبداللهی از دیگر نویسندگان «جمعه ایرانی» عنوان کرد: در 75 سالگی رادیو، به نظرم این اتفاق بهترین تجلیلی بود که صورت گرفت. وی همچنین گفت:‌ «جمعه ایرانی» هرگز توفیق خود را از دست نداده است و این تجلیل بهترین تجلیل از «جمعه ایرانی» است. امیر پارسی از بازیگران «جمعه ایرانی» با بیان این مطلب که مسئولان باید کمی بیشتر به رادیو بها دهند، در آستانه 75 سالگی رادیو اظهار کرد: مسئولان رادیو را فراموش کرده‌اند؛ امیدواریم که بیشتر به رادیو بها بدهند.

عباس محبی که در این مراسم حاضر شده بود، با اشاره به تجربه سال‌هایی که در رادیو بوده است و گرد سفیدی که بر مویش نشسته است، عنوان کرد: سال‌ها پیش ما یک «جانعلی» جوانی بودیم که به رادیو آمدیم و حال مثل شمع آب شدیم. منوچهر آذری که در این مراسم حاضر شده بود، از قطع برنامه «جمعه ایرانی» و توقف آن گلایه و اظهار کرد: از زمانی که برنامه قطع شد، صدای من هم قطع شد.

او گفت: سال‌های سال از جان و دل زحمت کشیدم و از زندگی‌ام مایه گذاشتم به خاطر اینکه مردم را شاد کنم. ما شادی مردم را می‌خواستیم و هیچ گاه به پول و مادیات فکر نکردیم. این هنرمند پیشکسوت «جمعه ایرانی» گفت: ما که آمده‌ایم 75 سالگی رادیو را جشن بگیریم، اما نکته‌ای که هست این است که من هم 40 سال از عمرم را در رادیو گذشتم. دوست دارم بدانید ما و تمام هنرمندانی که برخی از آنها از دنیا رفته‌اند، در گذشته با چه امکاناتی کار می‌کردیم و کسی به ما مراجعه نکرد که ببیند چگونه با جان و دل کار می‌کنیم.آذری در بخشی از سخنانش تاکید کرد: ما نیاز به نفس مردم داریم تا زنده بمانیم و برای آنها کار کنیم. گزارش کامل صحبت‌های هنرمندان «جمعه ایرانی» در نشست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) متعاقبا ارسال می‌شود.
مرجع : ایسنا