به گزارش خرداد؛ غلامعلی جعفرزاده، نماینده نزدیک به طیف اصلاحطلبان در مجلس معتقد است که حضور فرماندار بابل در جلسه خصوصی «احمدینژادی»ها در این شهر مهر تائید دیگری بر وجود نیروهای نفوذی در دولت یازدهم است. نیروهایی که او اعتقاد دارد در بطن همین دولت کمین گرفتهاند تا نهایتا روحانی و تیمش را زمینگیر کنند.
جعفرزاده در همین رابطه و درباره غیرهمسونبودن برخی مدیران میانی با دولت میگوید: «متاسفانه این پدیده در دولت آقای روحانی آنقدر فراگیر است که به سطح کابینه هم رسیده و متاسفانه وزرایی در کابینه آقای روحانی حضور دارند که برنامههای خود را با اردوگاه رقیب ایشان تنظیم میکنند.» وی تاکید میکند که پیشتر هم درباره وضعیت این اعضای کابینه که هماهنگی بیشتری با نیروهای مخالف دولت دارند تا خود دولت، به آقای روحانی و دولتمردان نزدیک او هشدار داده است.
جعفرزاده با این مقدمه ادامه میدهد: «وقتی در دولتی یک یا چند وزیر از بیرون هیات دولت خط میگیرند، چطور انتظار دارید در سطح مدیران میانی اتفاقاتی از قبیل آنچه در بابل اتفاق افتاد شکل نگیرد. اتفاق بابل اولین اتفاقی از این دست بود که رسانهای شد، اما این به آن معنا نیست که حضور یک مدیر دولت یازدهم در جلسات سیاسی اردوگاه رقیب برای اولین بار اتفاق افتاده است. از این دست موارد قبلا هم بوده که رسانهای نشده است.»
نماینده رشت در مجلس با اشاره به حادثه شیراز و حمله به علی مطهری میافزاید: «مگر در شیراز چه اتفاقی افتاد؟ آن روز نمایندگان عالی دولت در یک استان در زمین چه کسانی و به نفع کدام جریان بازی کردند؟ مگر یک سال پیشتر در بروجرد برای سخنرانی سید حسن خمینی چه شد؟ کدام مقام و مدیر دولتی تا حالا برای همه این همایشها و سخنرانیها و کنسرتهایی که به هم ریختهاند آستین بالا زده و وارد گود شده است؟ حالا بروید و وضعیت مخالفان دولت را ببینید. آیا کسی جرات دارد به آنها بگوید بالای چشمتان ابروست؟ آیا تا حالا کسی جرات کرده در سخنرانی آنها یک کلام حرف پس و پیش بزند؟ بروید ببینید همین مقامات و مدیرانی که نمیتوانند ذرهای امنیت هواداران سیاسی دولت را حفظ کنند، اگر پای برنامههای جریان رقیب دولت و تندروها باشد چطور اوضاع را برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه آماده میکنند. متاسفانه الان چرخ سیاست داخلی به نفع تندروها میگردد و برخی از مدیران دولتی هم به افزایش توان این چرخ کمک میکنند.»
وی با اشاره به اینکه صرف برگزاری جلسات مخالفان دولت و احمدینژاد در شهرستانها اصلا بد نیست، ادامه میدهد: «اتفاقا هرگروهی باید حرفش را بزند. احمدینژاد هم باید حرفش را بزند و البته پاسخگوی دوران ریاست جمهوریاش هم باشد. اما مساله این است که الان فقط تندروها و احمدینژادیها حق حرف زدن دارند. این مساله ما را نگران میکند. اگر امکان حرفزدن برای همه مهیا بود که ما ناراحتی نداشتیم. اما میبینیم فرماندار دولت که میرود و در جلسه احمدینژاد جلوی او زانو میزند، هزار و یک کار این دولت را روی زمین گذاشته است.»
جفعرزاده تصریح میکند: «کار فرماندار اول پیشبردن سیاستهای دولت است، بعدش نشستن در جلسه فلان مسئول سابق. کاری نداریم که اگر فلان فعال سیاسی هوادار دولت بخواهد به همین شهر برود، نه تنها آقای فرماندار در جلسهاش حاضر نمیشود که به احتمال زیاد مجوز جلسه هم به او نخواهد داد. الان اینها نگرانکننده است. اینکه یک عده نفوذی افسار سیاست داخلی را به دست گرفتهاند و آن را دنبال خودشان میبرند.»
این عضو کمیسین برنامه و بودجه مجلس ب اشاره به در پیشبودن انتخابات مجلس دهم توضیح میدهد: «اینها چند ماه دیگر هم قطعا وارد انتخابات میشوند و از افرادی حمایت خواهد کرد. مشخص هم هست که از چه کسانی حمایت میکنند. همه میدانند که حمایتشوندگان توسط نفوذیهای دولت قطعا از جریان مخالف دولت هستند. آن وقت سود این حمایت را رقبای دولت میبرند و البته چماقش را هم بر سر دولت خواهند زد که فلان فرماندار شما در فلان جا کار انتخاباتی کرده است. یعنی کار این نفوذیها به اسم دولت تمام میشود و به کام مخالفان دولت.»
جعفرزاده در پایان سخنانش با اشاره دوباره به اتفاقات شیراز و همچنین برهمزدن سخنرانی مشاور رئیسجمهور در استان فارس در سفر اخیر هیات دولت، میگوید: «من نمیدانم که دولت چرا نمیخواهد قبول کند که مثلا استان فارس را مخالفان اداره میکنند؟ مگر چند اتفاق مشابه باید بیفتد که دولت دست به کار شود؟ این تعلل و کندی نهایتا کار دست دولت خواهد داد.»