گروه سياسي: ویدیویی از فردي بنام "علی ضیا" از مجریان صداوسيما بعد از گل پرسپولیس در دربي سرخابي پايتخت در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود که این مجری با جمعی از دوستان و هواداران تیم به خوشحالی و شادی غیراخلاقی میپردازند. در پي موج انتقادات و حملات به اين فرد در شبكه هاي اجتماعي، اين مجري تازه به دوران رسيده، ناچار شد با انتشار ویدئویی در اینستاگرامش از پرویز مظلومی مربی استقلال معذرت خواهی کرده و بنويسد: فقط ميخوام منو ببخشيد چون برام خيلي مهم هستيد و محترم ممنونم از مهربوني و بزرگواريتون.
اقدام اين مجري از خودراضي كه امثال او به خاطر تنگ شدن فضاي كار در صداوسيما براي برنامه سازان، بازيگران، كارگردانان و مجريان با سابقه و مردمي، فرصت عرضاندام، را پيدا كرده و با ادا و اطوارهاي كوچه بازاري و سبك، سعي فراواني در مطرح كردن خود را دارد، بار ديگر ثابت كرد چهره واقعي چسبيدهها به اين رسانه عمومي در ظاهر و باطن چقدر با هم فاصله دارد! جالب اينكه اين فرد، در بسياري از برنامههاي گفتگوي سيما، در مقابل دوربين سيما براي بينندگان و مصاحبه شوندگان؛ چنان چهرهاي اخلاقمدار را ايفا ميكند كه در نوع خود كم نظير است اما در پشت دوربين به چنين حركات غيراخلاقي مبادرت ميورزد!
گفتني اينكه، فارغ از تركتازي مجريان و برنامه سازان دست چندم و ضعيف در صدا و سيما وضعيت در حوزه هاي ديگر از جمله بخش سياسي اين رسانه و ميدانداري افراد موسوم به دلواپس (حاميان احمدينژاد و جليلي) در اين رسانه عمومي به حدي سقوط كرده كه صداي اصولگرايان را هم در آورده است. در همين رابطه، بهروز نعمتی نماینده اصولگراي مجلس، با اشاره به جلسه صبح يكشنبه فراکسیون رهروان ولایت با رئیس صداوسیما با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: در این جلسه انتقادات متعددی به دکتر سرافراز شد. به ویژه درباره به کارگیری برخی افراد همچون معاون سعید جلیلی (پیمان جبلی، معاون خبر صداوسیما) که در حال حاضر در یکی از معاونت های صداوسیما مسئولیت دارد.
وی افزود: نمایندگان به این موضوع اعتراض کردند که چگونه شما با وجود افرادی شایسته و بی حاشیه، از افراد حاشیه دار در یکی از مهم ترین معاونت های صداوسیما استفاده کرده اید؟ از نظر نمايندگان ادامه فعالیت وی به صلاح نیست. سئوال دیگر ما از آقای سرافراز این بود، چرا وقتی محمد نهاوندیان و تیم اقتصادی دولت به کمیسیون برجام دعوت شدند، اخبار آن جلسه را انعکاس ندادید؟
نعمتی تصریح کرد: سئوال دیگر ما از رئیس رسانه ملی در این زمینه این بود که با وجود مشخص بودن تعداد مخالفان برجام، چرا در رسانه ای که باید ملی باشد، صدای مخالفان بلندتر از صدای موافقان بود؟ در حالی که از صداهای دیگری که در مجلس وجود داشت و صدای اکثر نمایندگان هم بود، غافل شدید؟ وی در پاسخ به اینکه رئیس صداوسیما گفته است که 1800 دقیقه موافقان برجام بیشتر صحبت کرده اند، گفت: نه اینگونه نیست و این ها توجیهاتی است که وی در جلسه امروز برای عملکرد نامطلوب رسانه ملی ارائه داد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه همچنین به رئیس صداوسیما اعتراض کردیم که چرا شما کمیسیون برجام را که یک کمیسیون مقطعی بود آنقدر جدی گرفتید که هنوز آقای زاکانی را اخیرا به عنوان رئیس کمیسیون برجام به برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیما دعوت می کنید. در حالی که دیگر چنین کمیسیونی با این نام در مجلس وجود ندارد و در حال حاضر دکتر بروجردی به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و اعضای این کمیسیون مسائل مربوط به اجرای برجام را دنبال می کنند.
وی در پاسخ به این سئوال که مجلس به لحاظ قانونی می تواند به صداوسیما فشار بیاورید که رویکرد خود را تغییر دهد یا صحبت نمایندگان در حد پیشنهاد یا توصیه است؟، گفت: ابزارهای قانونی بسیار خوبی در اختیار مجلس است که اگر نیاز باشد از ابزارهایی همچون تحقیق و تفحص از مجموعه صداوسیما و تهیه گزارش برای قرائت در صحن علنی و افکار عمومی استفاده خواهیم کرد.