گروه سلامت: نمک، مهمترین چاشنی غذایی محسوب میشود که عامل طعم و مزه مطلوب خوراکیها میشود اما افراط در مصرف آن زمینهساز بیماریهای مختلف میشود. مصرف زیاد نمک میتواند با تظاهرات مختلف جسمانی همراه باشد که شناخت آنها میتواند به اصلاح عادت های غذایی و ...
گروه علمی: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه میکنند، چقدر است؟به گزاش بهداشت نیوز،وقتی از این افراد سوال شد که «آیا میتوانید بگویید حداکثر میزان مصرف روزانه ...
گروه سلامت: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، بیشترین میزان مصرف این ماده غذایی تا پنج گرم نمک طعام در روز تعیین شده، در حالی که مصرف سرانه نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از این مقدار توصیه شده گزارش شده است.
به گزارش بهداشت نیوز، تمام نمک ها دارای یک ترکیب شیمیایی یکسان به صورت کلرید ...
گروه علمی: مصرف زیاد نمک باعث افزایش استرس در بدن میشود.به گزارش بهداشت نیوز، نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه ادینبورگ انگلستان نشان داد مصرف بیش از حد مواد غذایی شور میتواند منجر به افزایش سطح استرس شود.محققان دریافتند زمانی که موشها با رژیم غذایی پرنمک تغذیه میشوند، سطح ...
گروه سلامت: نمک، مهمترین چاشنی غذایی محسوب میشود که عامل طعم و مزه مطلوب خوراکیها میشود اما افراط در مصرف آن زمینهساز بیماریهای مختلف میشود. مصرف زیاد نمک میتواند با تظاهرات مختلف جسمانی همراه باشد که شناخت آنها میتواند به اصلاح عادت های غذایی و ...
گروه سلامت: نمک، مهمترین چاشنی غذایی محسوب میشود که عامل طعم و مزه مطلوب خوراکیها میشود اما افراط در مصرف آن زمینهساز بیماریهای مختلف میشود. مصرف زیاد نمک میتواند با تظاهرات مختلف جسمانی همراه باشد که شناخت آنها میتواند به اصلاح عادت های غذایی و ...
گروه سلامت: سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
...
گروه علمی: تایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که آیا میتوانید بگوئید حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که دولت توصیه کرده، چقدر است؟ یا این که ...
گروه علمی: نمکی که در سیارکها یافت میشود، میتواند چگونگی ظاهر شدن آب روی کره زمین را فاش کند.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که پژوهشگران نمیتوانند از سیارک ایتوکاوا (Itokawa) دست بکشند و دلیل خوبی هم دارند.پس از کشف پیروکسین(pyroxene) که حاوی آب در ساختار بلوری خود است،...
گروه علمی: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که آیا میتوانید بگوئید حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که دولت توصیه کرده، چقدر است؟ یا ...
گروه علمی: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه میکنند، چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز، وقتی از این افراد سوال شد که «آیا میتوانید بگویید حداکثر میزان مصرف ...
گروه سلامت: نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان میدهد حدود ۸۰ درصد از بزرگسالان در این کشور به درستی نمیدانند حداکثر میزان مصرف روزانه نمک که مقامات بهداشتی توصیه میکنند، چقدر است؟به گزارش بهداشت نیوز،وقتی از این افراد سوال شد که «آیا میتوانید بگویید حداکثر میزان مصرف ...
گروه سلامت: رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی خلخال گفت: مردم ایران ۲ برابر متوسط جهانی نمک مصرف میکنند.به گزارش سیناپرس، عمران خسروی، رئیس دانشکده پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خلخال روز گذشته در آیین نواخته شدن زنگ هفته سلامت در دبستان ناصری شهر خلخال اعلام کرد: مصرف بیش از اندازه نمک ...
گروه علمی: سازمان بهداشت جهانی(WHO)برای اولین بار در تاریخ خود،گزارشی درباره اثربخشی سیاستهای عمومی برای کاهش مصرف نمک در سراسر جهان منتشر خواهد کرد.این موضوع بسیار مهم است،زیرا کاهش مصرف نمک میتواند طول عمر را افزایش داده و احتمال بروز بیماریها را کاهش دهد.
به گزارش بهداشت...
گروه سلامت: نمک چاشنی است که میتواند غذا را خوش طعم و به عنوان یک نگهدارنده عمل کند. نمک حاوی حدود ۶۰ درصد کلرید و حدود ۴۰ درصد سدیم است. تقریباً همه غذاهای فراوری نشده مثل سبزیجات، میوه ها، آجیل ها، گوشت ها، غلات کامل و غذاهای لبنی، به اندازه اندکی سدیم دارند.
به گزارش خراسان، ...
گروه جامعه:سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازهای درباره فواید کاهش مصرف نمک برای سلامتی اعلام کرد: جهان در حال دور شدن از هدف خود برای کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در سطح بینالمللی تا سال ۲۰۲۵ است.در این گزارش تاکید شده است که اگرچه تمام ۱۹۴ کشور عضو WHO به هدف تعیین شده در سال ۲۰۱۳ متعهد ...
گروه سلامت: دادههای مطالعهای جدید نشان داد کاهش مصرف سدیم در افراد مبتلا به نارسایی قلبی که بنابر آمار رسمی، دستکم شش میلیون بزرگسال آمریکایی به آن دچار هستند، خطر مرگومیر را افزایش میدهد.
نمک نخوردن برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مثل نمک به زخم پاشیدن ...
گروه علمی: به طور کلی باور عمومی بر این است که مصرف نمک برای قلب مضر است اما یافته های جدید محققان نشان می دهد که مصرف کم نمک می تواند برای بیماران دارای نارسایی های قلبی مضر باشد.
به گزارش سینا پرس، پزشکان در حال حاضر رژیم کم سدیم را برای کاهش فشار خون و جلوگیری از تجمع مایعات و تورم توصیه می کنند....
گروه علمی: محققان کانادایی در بیانیهای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل میدهند. پیتزا، نانها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.
در صدر این ...
گروه علمی: آزمایشات نشان میدهد که مصرف بالای نمک برای برخی از باکتریهای روده کشنده است.
به گزارش بهداشت نیوز، در یک بررسی جدید آمده است: مصرف بالای نمک ممکن است به برخی از باکتریهای روده آسیب بزند و میتواند در بالا رفتن فشار خون و بروز بیماریهایی که سیستم ایمنی را تحت ...