گروه علمی: فرهنگهای بسیاری در سرتاسر جهان از ادویهها و سسهای تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و آثار مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست. در این مطل به بررسی برخی خواص مواد غذایی تند پرداخته شده است.کپسایسین مادهای بیبو و بیمزه است ...
گروه علمی: مصرف متعادل غذاهای تند و استفاده از مقدار تناسب از ادویه های تند می تواند به تقویت سلامت انسان کمک کند، اما زیادهروی در مصرف آنها می تواند اثری معکوس به همراه داشته باشد. غذاهای تند می توانند به کاهش وزن، بهبود بیماری قلبی، و حتی افسردگی کمک کنند. بنابر مطالعه ای که که در نشریه the ...