گروه علمی: اسفناج منبع غنی ویتامینهای C، B، A و آهن و پتاسیم است. طبیعت آن خنک و برای پایین آوردن تب مفید است. بیمارانی که به بیماری ورم روده کوچک مبتلا هستند، میتوانند برای درمان از برگهای سبز اسفناج استفاده کنند.
اسفناج ملین و ضد یبوست است و کسانی هم که از چاقی رنج میبرند،...
گروه علمی: اسفناج و کم خونی دو عنوانی است که همواره کنار هم شنیده می شوند. اسفناج با برگ های پهن و تیره خود ارزش غذایی بیشماری دارد که خواص آن تنها به تامین آهن بدن منتهی نمی شود. اسفناج از نظر علم تغذیه سرشار از آهن و ویتامینها و مواد معدنی است که به ندرت در غذاهای دیگر پیدا میشود....
گروه سلامت: بورانی ماست و اسفناج یکی از محبوبترین بورانیهای اسفناج است. اغلب برای دلپذیرتر شدن به آن موسیر یا سیر هم اضافه میکنیم؛ اما این بورانی خوشمزه برای بدن ضرر دارد.اسفناج به تنهایی منبع مهم آهن، ویتامینهای آ، ای، پتاسیم، سی و کلسیم است. اسفناج، سرشار از آنتی اکسیدان است ...
گروه علمی: اسفناج دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتیاکسیدان، حاوی انواع ویتامینهای A,C, E,B و املاح مختلف است.اسفناج گیاهی علفی و بوتهای است که برگهای مثلثیشکل با دمبرگی شیاردار، اطراف ساقه قرار گرفتهاند.
این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده ...
گروه علمی: متخصصان تغذیه در مطالعه ای جدید بر ارتباط مصرف اسفناج با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده تاکید کردند.به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه در آمریکا در بررسی جدید خود خواص ضد سرطانی اسفناج را مورد تایید مجدد قرار داده و به بررسی این موضوع پرداختند که چگونه مصرف این سبزی با باکتریهای روده و ژنتیک ...
گروه علمی: یکی از گیاهانی که اضافه کردن آن به رژیم غذایی میتواند فواید فراوانی برای شما داشته باشد، اسفناج است. یکی از مواد غذایی که شاید شما هم درخصوص خواص آن بسیار شنیده باشید، اسفناج است. چه شما اسفناج را به نوشیدنی «اسموتی» خود اضافه کنید و یا در سالاد بریزید، خوردن آن راهی ساده ...
گروه جامعه: یک متخصص طب سنتی گفت: خاصیت آنتی اکسیدان بالای اسفناج سبب شده است تا در درمان بسیاری از بیماریها موثر باشد.محمدرضا حاجی حیدری، اظهار کرد: در بین انواع سبزیجات، اسفناج یکی از پرفایدهترین سبزیجاتی است که در منابع طب سنتی با نام اسفاناخ شناخته میشود و دارای مزاجی ...