گروه علمی: بادمجان، گوجهفرنگی و سیبزمینی مواد غذایی مغذی هستند که فواید مشابهی بر سلامت عمومی بدن می گذارند و میتوانند به مقابله با سرطان کمک کنند.به گزارش سلامت، این سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدانها بوده و علاوه بر تقویت ایمنی بدن در محافظت از سلولها نیز در برابر تاثیر ...
گروه علمی:نتایج یک تحقیق جدید از حتمال وجود ذرات لاستیک در کاهو خبر میدهد. اکثر مردم با ایده « از مزرعه تا میز غذاخوری» به خوبی آشنا هستند. اما آیا با ایده «از بزرگراه تا میز غذا» نیز آشنا هستند؟یک تحقیق جدید در دانشگاه وین (UV) نشان میدهد که کاهو به راحتی ذرات لاستیک ...
گروه سلامت: در بعضی مواقع به دلیل خرید زیاد میوها و سبزیجات دچار مشکل برای نگهداری از آنها میشویم، اما همیشه استفاده از میوههای خوشرنگ و سبزیجات تازه لذتبخشتر است.اتفاق بسیار بدی است که یک یخچال پر داشته باشید و بسیاری از خوراکیها و خوردنیها را داخلش قرار دهید اما بعد از ...
گروه علمی:خوردن غذا در بشقابهای رنگی و هندسی طعم غذا را تغییر میدهد.به گزارش بهداشت نیوز، محققان دانشگاه پورتسموث دریافتند افرادی که از ظروف قرمز رنگ استفاده میکنند، در حین غذا از نمک کمتری استفاده میکنند و به نوعی حس چشاییشان قویتر عمل میکند.
لورنزو استافورد ...
گروه علمی:هیچ زمانی بهتر از فصل پاییز برای خرید مواد غذایی رنگارنگ و مغذی برای قلب نیست.به گزارش ایسنا، گیاهان نه تنها مملو از ویتامینها و مواد معدنی هستند بلکه دارای مواد مغذی مانند فیتوکمیکالهایی هستند که خواص ضدالتهابی و کاهشدهنده کلسترول دارند.در این مطلب به نقل از "دویچه...
گروه علمی:خامگیاهخواری یک سبک غذایی نسبتاً جدید است و طرفداران این رژیم بر این باورند که هرچه غذا کمتر فرآوری شود، سالمتر است. با اینحال همه غذاها وقتی خام مصرف شوند، مغذیتر نیستند.در واقع برخی از سبزیجات در صورت پخته شدن، مغذیتر هستند.در این مطلب ...
گروه سلامت: پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.بدن طی فرآیندی پروتئینها را تجزیه کرده و به آمینو اسیدها تبدیل میکند. آمینو اسیدها ترکیبهای ارگانیکی هستند که برای ایجاد پروتئینهای جدید با یکدیگر ادغام می...
گروه اقتصادی: با نگاهی به سایتهای خرید آنلاین میوه و سبزیجات با برندهای متعددی مواجه میشوید که اقدام به فروش انواع محصولات سبزی پخته و خام میکنند. قیمت سبزی به این شیوه فروش، تفاوت چند برابری با واقعیت بازار دارد.اغلب این برندها مدعی شستشو و ضدعفونی خاص محصولات خود هستند و می...
گروه علمی: حالت خام یا پخته این خوراکیها در هر صورت فوایدی دارد که شناخت آنها به انتخاب صحیح در رژیم غذایی کمک میکند.در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که خام یا پخته خوردن میوه ها و سبزی ها چه فوایدی خواهد داشت. این موارد عبارتند از:
میوهها و سبزیجات خام، ویتامین ...
گروه سلامت: بیشتر سبزیجات به طور طبیعی چربی و کالری کمی دارند و میزان کلسترول همه آنها تقریبا صفر است. سالم ترین سبزیجاتی که در فصل تابستان به راحتی به آنها دسترسی وجود دارد و باید برای سلامتی مصرف کرد، از این قرار هستند:
خانواده پیاز
سبزیجات خانواده پیاز از قبیل تره فرنگی، سیر و ... یک ...
گروه علمی: در موارد مختلفی از یک بریدگی ساده تا یک حادثه بزرگ میتواند منجر به بروز زخم شود؛ شرایط دردناکی که میتوان با تغدیه مناسب به افزایش سرعت بهبود آن کمک کرد.همه ما زخم را تجربه میکنیم. بیشتر زخمها در افراد سالم هنگامی که تمیز و عاری از عفونت باشند، به سرعت بهبود می...
گروه علمی: خامگیاهخواری یک سبک غذایی نسبتاً جدید است و طرفداران این رژیم بر این باورند که هرچه غذا کمتر فرآوری شود، سالمتر است. با اینحال همه غذاها وقتی خام مصرف شوند، مغذیتر نیستند.به گزارش ایسنا، در واقع برخی از سبزیجات در صورت پخته شدن، مغذیتر ...
گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی گفت: شیوهی خرید میوه توسط مردم تغییر کرده و این تغییر شیوه حجم فروش میوه را بهشدت کاهش داده است. اسدالله کارگر در پاسخ به این سؤال که آیا کاهش فروش میوه در میوهفروشیهای سطح شهر واقعیت دارد یا خیر؟ گفت: افزایش قابلتوجه قیمت...
گروه سلامت: تحقیقات انجام شده توسط یک شرکت تولیدی مکمل در بریتانیا گزارش داده است که ساعت های ۱۱ صبح، ۳:۱۵ بعدازظهر و ۹:۳۰ شب، سه زمان پرخطر در روز هستند که میتوانند موجب افزایش وزن شوند و دریافتند افرادی که رژیم غذایی میگیرند در این زمانها از روز ۷۵۰ کالری اضافه مصرف می...
گروه علمی:مواد غذایی ای مانند سیب زمینی و موز کمی نارس حاوی نشاسته مقاوم هستند که دارای برخی فواید سلامتی و بدون عوارض جانبی مضر هستند. طبق نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ در بنیاد علوم بریتانیا، این نشاستهها ممکن است به افراد کمک کنند کمتر غذا بخورند و همچنین سلامت روده و کنترل قند خون را بهبود بخشند....
گروه علمی: آلودگی میوهها و سبزیها به فلزات سنگین، یکی از عواملی است که ریسک ابتلا به بیماریهای مختلف را بالا میبرد. محققان کشور این موضوع را با تمرکز بر نواحی نزدیک به محل دفن پسماندهای شهر تهران مورد بررسی قرار دادهاند.
به گزارش ایسنا، امروزه آلایندههای ...
گروه سلامت: مطلقاً هیچ راهی برای متوقف کردن روند پیری وجود ندارد. طبیعی است که بدن در طول زمان تغییر کند و ما باید به یادگیری نحوه سوار شدن بر امواج پیری ادامه دهیم، ممکن است راهی برای متوقف کردن این روند وجود نداشته باشد، اما کارهایی وجود دارد که میتوان برای کمک به کاهش طبیعی پیری به روشی ...
گروه علمی: انجماد مواد غذایی یکی از سادهترین اشکالی است که میتوانید مواد غذایی را حفظ کنید. اگرچه میتوانیم مواد غذایی را در فریزر برای مدت طولانیتری حفظ کنیم، اما این به آن معنا نیست که کیفیتش برای همیشه حفظ میشود.برای بستهبندی و نگهداری مواد غذایی در فریزر، مواد ...
گروه علمی: محققان دریافتند که مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات برای تضمین سلامت بدن موثر است.
تحلیلی از متخصصان این دانشگاه نشان میدهد که در مجموع مصرف روزانه پنج وعده میوه و سبزیجات برای سلامتی بیشترین مزایا را در پی دارد.در تحقیق آنها که در مجله "Circulation" منتشرشده، اطلاعات مربوط ...
گروه علمی: ما درباره اینکه رژیمهای سرشار از میوه و سبزیجات برای سلامتی مفید هستند زیاد میشنویم اما شاید هنوز ندانیم که برای بدست آوردن بیشترین مزایای میوه و سبزیها، بهطور متوسط چقدر باید در روز آنها را مصرف کنیم.به گزارش ایسنا، تحلیلی از متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد ...