گروه سلامت: معده درد یکی از مشکلاتی است که هر فردی در طول زندگی حداقل یک بار آن را تجربه کرده است.
به گزارش بهداشت نیوز، معده درد یکی از مشکلاتی است که هر فردی در طول زندگی حداقل یک بار آن را تجربه کرده است، مشکلات گوارشی و درد معده یا سوزش معده یا ترش کردن و... با استفاده از برخی روش های خانگی قابل ...
گروه سلامت: زنجبیل در چند سال اخیر بهدلیل خواص آنتیاکسیدانی ویژهاش مورد توجه محققان و متخصصان پوستومو قرار گرفته و تولیدکنندگان محصولات مراقبت از پوست هم از زنجبیل برای ساخت روغنهای موضعی، سرمها و کرمها استفاده میکنند و اغلب هم عصاره زنجبیل با روغن...
گروه سلامت: سیر و زنجبیل هر دو به دلیل فوایدی که برای سلامتی دارند، پرطرفدار هستند. دههها تحقیق علمی نشان داده است که این دو مادهی غذایی محبوب خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند و از بدن در برابر بیماریهای مختلف محافظت میکنند.محققان بر این باورند که مصرف همزمان سیر و زنجبیل ...
گروه سلامت:زنجبیل تخلیه معده را تسریع کرده و ناراحتیهای گوارشی را تسکین می دهد.چای زنجبیل از ریشههای ضخیم گیاه Zingiber officinale تهیه میشود و از زمانهای قدیم برای بیماریهای مربوط به معده استفاده میشود. مطالعات در فاز انسانی نشان میدهد مصرف یک تا یک و نیم گرم ...
گروه سلامت: زنجبیل یک گیاه بسیار فوق العاده است که خواص و فواید آن بر روی سلامتی انسان باور نکردنی می باشد، همچنین یک گیاه بسیار عالی برای مقابله با سرطان است.
زنجبیل با تمام خواص، فواید و عوارضی که در طب سنتی دارد
زنجبیل به عنوان ادویه ی آشپزی و دارویی در بسیاری از فرهنگ های سنتی مورد استفاده ...
گروه سلامت: زنجبیل یکی از مواد غذایی مفید است که اثبات شده میتواند سیستم ایمنی را در فصل زمستان تقویت کند. کارشناسانِ تغذیه برخی از فوایدِ زنجبیل برای سلامتی را برشمردهاند که در اینجا برخی از آنها را مرور میکنیم.
فقط آبوهوا نیست که با رسیدنِ فصلِ زمستان ...
گروه سلامت:زنجبیل یکی از قدیمیترین داروهای گیاهی شفابخش است که از هزاران سال پیش مورداستفاده مردم هند و برخی دیگر از نقاط آسیا بوده است.زنجبیل که گیاهی زرد و دارای طبع گرم است؛ یکی از مواد غذایی پرکاربرد نیز محسوب میشود که بیشتر مواقع مورداستفاده اقوام شرق قرار میگیرد و از ریشه ...
گروه علمی:
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است. این گیاه یکی از سالمترین و خوشمزهترین ادویههای روی کره زمین است.
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است. این گیاه یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین ادویه های روی کره زمین است.از آنجا که مردم دنیا علاقه زیادی به طعم متفاوت و تند ...
گروه علمی: روشهای مختلفی وجود دارد که زنجبیل را در رژیم غذاییتان به کار ببرید، مثلا در اسموتیها و دسرها و انواع خورش؛ اما اگر هدفتان کاهش وزن اضافی است، بهترین کار این است که زنجبیل را به صورت نوشیدنی مصرف کنید.خواص ضدالتهابی و همچنین فواید این گیاه برای گوارش توسط علم ثابت شده است....
گروه سلامت: زنجبیل نوعی "ابر غذا" است. حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین، آنتی بیوتیک های طبیعی و بسیاری از اجزای مفید دیگر است که بدن ما می تواند از آنها استفاده کند. اغلب ما پیشتر بارها درباره خواص فوقالعاده زنجبیل و ابر غذا بودنش شنیدهایم. زنجبیل حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین،...
گروه سلامت: آیا می دانستید که آب هویج و زنجبیل، می تواند به کاهش وزن کمک کند و بدن شما را سالم تر نگه دارد؟ نوشیدن آن، اشتها را کم می کند و مایعات بدن را نگه می دارد؛ این نوشیدنی، کم کالری است و به خاطر وجود مواد مغذی در سال های اخیر در بین مردم، محبوب شده است.حتما این نوشیدنی عالی را در رژیم ...
گروه علمی:شواهد محدودی بیانگر این مطلب است که زنجبیل با دارا بودن فیتوکمیکالهای خاص بر کاهش التهاب و تسکین درد مؤثر است.نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که مکمل پودر زنجبیل در تسکین درد بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو (آرتروز زانو) مؤثر است و میتوان از آن به عنوان یک مکمل ایمن جهت بهبود درد ...
گروه سلامت: زنجبیل با نام علمی ( Zingiber officinale) از گیاهانی است که خواص درمانی بسیاری دارد و بسیاری از مطالعات، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی این گیاه را به اثبات رسانیده اند. دکتر سعیده ممتاز عضو هیات علمی این پژوهشکده درخصوص این گیاه بیان کرد: زنجبیل گیاهی گلدار از خانواده زنجبیلیان است که ...
گروه سلامت: زنجبیل ادویهای تهیه شده از ریشه گیاهان Zingiber officinale است. از این ادویه عموما در آشپزی و در بسیاری از غذاهای آسیایی، داروهای گیاهی و خاورمیانهای استفاده میشود.
فواید زنجبیل برای سلامتی
زنجبیل ریشهای با خاصیت دارویی است که بیشتر در آسیای جنوب شرقی ...
گروه سلامت: زنجبیل خواص بسیار زیادی دارد یکی از خواص متعدد آن کاهش کلسترول خون است.زنجبیل یا زنجفیل از گیاهان دارویی جادویی و فوق العاده پرخاصیت است که طی قرن های طولانی از ریشه و دمنوش آن برای درمان انواع دردها و بیماری ها استفاده شده و به دلیل عطر و طعم قوی و تند و تیز از ادویه جات پرکاربرد در آشپزی ...
گروه علمی: زنجبیل یا زنجفیل از گیاهان دارویی جادویی و فوق العاده پرخاصیت است که طی قرن های طولانی از ریشه و دمنوش آن برای درمان انواع دردها و بیماری ها استفاده شده و به دلیل عطر و طعم قوی و تند و تیز از ادویه جات پرکاربرد در آشپزی محسوب می شود.
۱. اثربخشی برای کاهش وزن
به نظر میرسد مصرف زنجبیل ...
گروه سلامت: روزتان را کمی تند و تیز شروع کنید. همانطور که همه میدانند صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است که گاهی اوقات تکراری و غیر قابل خوردن میشود مگر اینکه شما مقداری زنجبیل در خانه داشته باشد.
زنجبیل؛ این ادویه همه کاره یکی از مفیدترین چاشنیها است که به راحتی می...
گروه علمی:پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی سمنان با انجام یک کارآزمایی بالینی، تاثیر مصرف کپسول حاوی زنجبیل را بر قند خون بیماران مبتلا به دیابت بررسی کردند.دیابت شیرین یک بیماری مزمن است که با افزایش قند خون و قند درون ادرار مشخص میشود.
در دو هه گذشته، شیوع دیابت به طور چشمگیری افزایش یافته ...
گروه علمی: زنجبیل ریشهای است که طعمی تند و حالتی ترد دارد. خواص زنجبیل برای سلامتی بسیار است. یکی از فواید زنجبیل، تواناییاش در کاهش وزن و از بین بردن چربیهای دور شکم است. این مقاله را بخوانید تا بیشتر با رابطهی زنجبیل و لاغری آشنا شوید.
پژوهشها دربارهی رابطه...
گروه علمی: زنجبیل علاوه بر طعم تند و مطبوعی که دارد، میتواند به مبارزه با عوامل بیماریزا در بدن انسان کمک کند.دیدگاه عمومی به زنجبیل به مثابه یک ادویه تند برای طعم دار کردن سایر مواد غذایی است. با این حال، این ماده غذایی که از ریشه گیاه بدست میآید دارای سطح بالایی از خواص برای ...