گروه علم و فناوری: براساس مطالعه گروهی از پژوهشگران دانشگاه اوپسالا، تاثیر خواب بر سیستم متابولیک بدن بیش از چیزی است که تصور میشود و بیخوابی میتواند موجب بروز عوارض شدیدی شود.
گروه علمي: مطالعات جدید نشان می دهد بی خوابی شبانه منجر به افزایش و تجمع پروتئینی به نام بتا آمیلویید می شود که با افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر مرتبط است.
گروه علمی: کارشناسان الگوهای خواب افراد مبتلا به بیخوابی را مطالعه کرده و دریافتند که مغز آنها در متوقف کردن واکنش شناختی برای حالتهای بیداری و خواب با دشواری مواجه است.
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه آکسفورد میگویند مجبور کردن کارکنان برای شروع کار قبل از ساعت ۱۰ صبح، معادل شکنجه است و موجب بیماری، فرسودگی و استرس آنان میشود.
گروه علمی: یک متخصص طب ایرانی گفت: "اسطوخدوس" را جاروب دِماغ یا مغز مینامند، زیرا رطوبت مغز را زایل میکند و موجب نشاط افراد میشود و ذهن را باز میکند و برای درمان بیخوابی ناشی از خستگی، اضطراب و بیشفعالی مغز، مفید است.
گروه علمی: محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا راهکاری را یافتند که بر اساس آن با استفاده از عینکهایی با شیشه کهربایی رنگ میتوان مانع رسیدن نورآبی به چشم کاربران شده و بیخوابی ناشی از کار با تجهیزات الکترونیکی را درمان کرد.
گروه علمی: مطالعه محققان مرکز علوم سلامتی دانشگاه تنسی آمریکا نشان می دهد که بی خوابی با کاهش عملکرد کلیه، نارسایی کلیه و افزایش خطر مرگ و میر ارتباط دارد.