گروه علمی: نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.مطالعهای به هدایت تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی شود و خطر حمله ...
گروه علمی: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مردان ۱۰ سال زودتر از زنان به بیماری قلبی مبتلا میشوند و در مقایسه با زنان، دیرتر به مراکز درمانی مراجعه میکنند.نیما نریمانی افزود: مردان با زنان تفاوت های اساسی دارند و بسیاری از مردان به نیازهای غذایی خود توجه چندانی نشان نمی ...
گروه علمی: به گفته محققان، نوشیدن تفریحی مشروبات الکلی، سیگار کشیدن و مصرف مواد مخدر با بروز بیماری زودرس قلب در جوانان، به ویژه زنان جوان، ارتباط دارد.یافتهها نشان میدهد کسانی که به طور منظم ۴ ماده یا بیشتر استفاده میکنند، ۹ برابر بیشتر در معرض خطر هستند.تعداد موارد جدید بیماری قلبی ...
گروه جامعه: وجود هاله سفید دور عنبیه چشم یا چین خوردگی در نرمه گوش میتواند نشانه ای احتمالی از ابتلا به یک عارضه قلبی باشد.به گزارش ایسنا، اگر شما نیز این علامتهای ویژه را در بدن خود دارید بهتر است بیدرنگ به پزشک مراجعه کنید.دویچه وله در گزارشی چهار نشانه ویژه در بدن را عنوان ...
گروه جامعه:معاون آموزشی مرکز قلب تهران، گفت: ۴۳ درصد مرگ و میرها در ایران ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی است.
مجتبی سالاری فر، با عنوان این مطلب که ایران از نظر درمانهای پیشرفته قلبی توانسته پا به پای جهان حرکت کند، افزود:دانشگاه علوم پزشکی تهران سالانه بالای ۳۰ متخصص قلب را وارد ...
گروه علمی: مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.انیسه وطن دوست اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و ...
گروه علمی: تخم مرغ به دلیل دارا بودن سطح بالای کلسترول و اسیدهای چرب اشباع شده، همواره از سوی متخصصان تغذیه به عنوان یک ماده غذایی بحث انگیز برای گنجاندن در رژیم غذایی محسوب میشود. به همین دلیل هم بسیاری از مردم برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی سعی میکنند از مصرف ...
گروه علمی:طبق نتایج یک تحقیق جدید، بالا رفتن از ۶۰ پله در کمتر از یک دقیقه نشان دهنده سلامت قلب است. دکتر «خزوس پتیرو» سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان کوریونا اسپانیا، در این باره میگوید: «تست پله راهی آسان برای برآورد سلامت قلب است. اگر برای بالا رفتن از ۶۰ پله بیش از ۱.۵ ...
گروه علمی: در حال حاضر، ویروس کرونا را میتوان یکی از دشمنان درجه یک جهانیان دانست، اما حفظ سلامت اندامهای بدن مانند قلب نیز حائز اهمیت بسزایی است. مشکلات قلبی میتوانند برای هر گروه سنی یا هر فردی رخ دهد.اقدامات سادهای که برای محافظت از قلب خود باید انجام دهید تا حد زیادی قابل ...
گروه علمی: مطالعات بینالمللی نشان میدهد که بیماری قلبی، عامل اصلی مرگ و میر در جهان است و یک سوم از موارد فوتیها در سال ۲۰۱۹ میلادی را شامل میشود.به گزارش ایسنا، در این بررسیها آشکار شد بیماری قلبی، عامل اصلی مرگ و میرها در جهان است و شمار فوتیهای ناشی از این بیماری ...
گروه علمی: یافته های مطالعه جدید بر اهمیت مدیریت فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت تاکید دارد. مطالعه محققان نشان میدهد ۹۳ درصد افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در معرض ریسک بالا یا خیلی بالا مشکلات قلبی عروقی مرگبار در مدت ۱۰ سال قرار دارند.محققان با بررسی دادههای مربوط به حدود ...
گروه علمی: متخصص قلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با توجه به این که حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از میزان مرگ و میرها را بیماریهای قلبی وعروقی به خود اختصاص دادهاند، به تعویق انداختن درمانها حتی در بحرانی همانند پاندمی کرونا نیز مشکل آفرین است.به گزارش ایسنا، دکتر مهدی پیشگاهی با اشاره ...
گروه علمی: قلب عضلهای است کمی بزرگتر از مشتتان که خون را در سیستم گردش خون پمپ میکند. از آنجایی که سلامت قلب برای بهینه بودن سلامتی کلیتان اهمیت زیادی دارد، باید از علائم بیماری قلبی آگاه باشید. در این نوشتار ۱۲ نشانه بیماری قلبی بیان شده است که هرگز نباید نادیده بگیرید....
گروه سلامت: افرادی که از سنین جوانی رژیم غذایی ناسالمی را دنبال میکنند بیشتر احتمال دارد در دوران بعدی زندگی به بیماری قلبی دچار شوند.به گزارش ایسنا، رژیم غذایی ناسالم به ویژه مصرف مواد غذایی التهاب زا همچون گوشتهای فرآوری شده، گوشت قرمز، نوشیدنیهای حاوی مواد قندی و روغنهای فرآوری ...
گروه علمی:طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد کاهش می دهد.به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگهای سرطانی مرتبط است.طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل ...
گروه علمی: بیماری قلبی به هر شرایطی که قلب را تحت تاثیر قرار می دهد، ارجاع می شود. انواع مختلفی از این بیماری وجود دارند که برخی از آنها قابل پیشگیری هستند.به نقل از "مدیکال نیوز تودی"، برخلاف بیماری قلبیعروقی که شامل مشکلات در کل سیستم گردش خون می شود، بیماری قلبی تنها بر قلب تاثیر ...
گروه علمی: تحقیقات نشان میدهند ارتباط مستقیمی میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود دارد، با دریافت یک رژیم غذایی سالم میتوان سلامتی قلب و دستگاه گردش خون را حفظ کرد.اصول کلی رژیم غذایی در بیماران قلبی از همان اصول تغذیه سالم در جمعیت عمومی پیروی میکند. رعایت رژیم غذایی می...
گروه علمی: متخصص قلب دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مراجعه نکردن بیماران قلبی به مراتب کشنده تر و خطرناک تر از ابتلا به کووید ۱۹ است.نغمه ضیایی با اشاره به ۲۹ سپتامبر روز جهانی قلب گفت: از اوائل سال ۲۰۲۰ میلادی کرونا ویروس و عوارض قابل توجه ابتلا به آن به یک معضل جهانی تبدیل شده است.وی با اشاره به اینکه ...
گروه علمی: معاون مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: برخی عوارض قلبی در موارد شدید کرونا مشاهده شده که ممکن است دائمی شود، اما در حال حاضر صحبت در این زمینه زود و بسیاری از موارد در این زمینه در حال تغییر است.به گزارش ایرنا، علیرضا مهدوی در نشست خبری آنلاین که به مناسبت روز جهانی ...
گروه علمی: بیماریهای قلبی و عروقی به عنوان یکی از عوامل خطر به شمار میرود و نقش این بیماریها در ابتلا و مرگ ناشی از کرونا هم تایید شده است. محمد مهدی خواجهئیان معاون فنی مرکز بهداشت استان بوشهر با اشاره به ۲۹ سپتامبر مصادف با هشتم مهر روز جهانی قلب، بیان کرد: همیشه از بیماری...