گروه علمی: احساس خستگی در زمانهای خاصی از روز بهویژه زمان بیدار شدن از خواب صبحگاهی یا پایان یک روز طولانی طبیعی است اما خستگی مداوم بخصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی میتواند نشانه یک رژیم نامناسب باشد. شما علاوه بر کربوهیدراتها، پروتئین و چربیهای سالم نیاز به مواد مغذی ...
گروه علمی:با این هشت خوراکی رگهای بدن را پاکسازی کنید.
سیر
سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ ها محسوب میشود اگر نمی خواهین رگ هایتان به این زودی ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد، سیر را در برنامه تان بگذارید سیر باعث کاهش کلسترول ...
گروه علمی: هسته زردآلو یکی از منابع غنی از اسیدهای چرب و پروتئین است. متخصصان بر این باورند مصرف این دانه میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما یافتهها در این زمینه خیلی قوی نیست. در حقیقت به دلیل وجود آمیگالین و لاتریل در هسته زردآلو، این هسته ذاتاً سمی است. با این حال، این هسته دارای ...
گروه علمی: بر اساس بررسی انجمن غدد درونریز (Endocrine Society) خوردن یک وعده شام گیاهی میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را ۱۰ درصد کاهش دهد. محققان دریافتند افرادی که در وعده شام کربوهیدرات تصفیهشده بیش از حد و گوشتهای چرب میخورند، نسبت به افرادی که این نوع غذا ...
گروه علمی: لیست مواد غذایی که با شکم خالی نباید خورد منتشر شده است.گوجه فرنگی حاوی ویتامین C و بسیاری از مواد مغذی دیگر است با این حال، لازم است از خوردن گوجه فرنگی با معده خالی به دلیل داشتن اسید تانیک که میتواند اسیدیته دستگاه گوارش را افزایش دهد و در نتیجه باعث ورم معده شود، خودداری کنید. به ...
گروه جامعه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: استفاده بیش از حد از مواد غذایی بسیار شیرین و پرچرب در ایام امتحانات نه تنها مفید نیست، بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی می شود. زهرا عبداللهی، به برنامه تغذیه صحیح دانش آموزان در ایام امتحانات اشاره کرد و افزود: تغذیه خوب باعث تقویت و بهبود ...
گروه جامعه: تغذیه سالم در دوران کودکی موجب رشد جسمی و روحی کودک میشود. در واقع کودکان برای رشد جسمی و ذهنی و انرژی بیشتر نیاز به پروتئین و سایر مواد مغذی دارند.تغذیه سالم برای یک کودک، یک برنامه غذایی متعادل، متنوع و شامل کلیه گروههای غذایی است که تمام نیازهای او را برطرف کند، این ...
گروه علمی: با قرار گرفتن در آستانه ۴۰ سالگی توده عضلانی شما کاهش مییابد و احتمال افزایش وزن و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت بیشتر میشود.یکی از بهترین گامها برای حفظ سلامت و اجتناب از این بیماریها، دریافت کافی ویتامینها و مواد ...
گروه سلامت: در مطلب زیر از برخی مواد غذایی خواهیم گفت که برخلاف تصور رایج مضر نیستند.بعضی مواد غذایی هستند که ممکن است تصور کنید مضر و ناسالم اند اما در واقع برایتان مفید باشند. و برنج سفید، پاستا و آجیل هم بعضی از آن ها هستند.به گفته ی کارشناسان تغذیه، اشتباهی که افراد اغلب مرتکب می ...
گروه علمی: افراد برای درست کردن سالاد میوهها یا سبزیجات اقدام به خرد کردن آنها و ترکیبشان با هم میکنند. سپس یک لیموی تازه را نیز بر روی آن میفشارند و با لذت فراوان میل میکنند.با این حال، بسیاری از افراد نمیدانند که برخی میوهها و سبزیجات را نباید با یکدیگر مصرف ...
گروه علمی: در اینجا ۶ کمبود تغذیهای که منجر به افزایش اشتها و هوس در شما میشود، معرفی شده است:
ویتامین ب
تحقیقات نشان میدهد که این ویتامین نقش مهمی در مدیریت استرس و افسردگی ایفا میکند. به طور خلاصه مصرف این ویتامین منجر به بهبود خلق و خوی و افزایش احساس خوب خواهد شد. هنگامی ...
گروه علمی: هنگام آشپزی گاهی دست به ابتکاراتی میزنیم که امکان دارد خواص خوراکیها را کم کند یا در کل خواص خوراکیها را از بین ببرد. اشتباهاتی که میتواند مانع جذب ویتامینها و املاح معدنی در غذاها شود، به این شرح است:
غلات کامل
غلات کامل و حاوی سبوس مانند انواع لوبیا،...
گروه علمی: اگر میخواهید زندگی طولانی تری داشته باشید یا میخواهید از مرگ ناشی از حمله قلبی جلوگیری کنید، یک متا آنالیز اخیر جان هاپکینز دارای اخبار خوب و بد است. محققان پس از بررسی ۱۶ ویتامین، دریافتند که فقط دو مکمل برای کمک به شما در زندگی طولانیتر و سلامتی مفید هستند.اسیدفولیک ...
گروه سلامت: در ماه مبارک رمضان باید تغذیه درستی داشته باشیم تا دچار مشکل نشویم. یکی از مشکلات روزهداران در ماه مبارک رمضان، بروز مشکل خشکی بدن است. برای رفع مشکل کمآبی باید منابع حاوی آب و فیبر را به صورت همزمان استفاده کنید. خوراکیهای فیبردار به دلیل فیبر بالایی که دارند مانع ...
گروه سلامت: یک متخصص تغذیه با توجه به شروع ماه رمضان و با اشاره به اهمیت تغذیه سالم به معرفی مواد غذایی که مصرف آنها به هنگام روزه داری سبب بروز مشکلات گوارشی می شود، پرداخت.احمدرضا درستی، گفت: غذای مناسب از اولین و مهمترین نیازهای هر موجود زنده و از جمله تمام انسانهاست. گرچه با توجه ...
گروه علمی:اعتیاد به قند پدیده ای فیزیولوژیکال و قابل سنجش است که بسیاری از افراد از آن رنج می برند. این امر ایجاد اصلاحات غذایی لازم برای بهبود سلامت خود را برای بسیاری از افراد دشوار می کند.قند در همه ی اشکالش نه تنها باعث بالا رفتن وزن می شود، بلکه تحقیقات نشان داده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ...
گروه سلامت: لبنیات منبع اصلی استخوان ساز است و هر فنجان شیر، ۲۸۰ میلی گرم کلسیم دارد، اما شما می توانید برای کسب روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم مورد نیاز روزانه به محصولات گیاهی نیز متوسل شوید.در اینجا محصولات گیاهی که بیشترین میزان این ماده معدنی ضروری برای بدن را دارند، معرفی شده اند:
اسفناج
...
گروه علمی: متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند زیاده روی در مصرف پاستا و ماکارونی میتواند عوارض زیادی برای بدن داشته باشد.پاستا و ماکارونی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از مردم است. طعم لذیذ، در کنار تنوع سسها و افزودنیهای مختلفی که میتواند رنگ و لعاب ویژهای به این غذا بدهد،...
گروه سلامت: یک رژیم غذایی صحیح، در داشتن بدنی سالم و سلامت بسیار موثر است. این موضوع در خانمها به دلیل مکانیسم ویژهای که دارند، از اهمیت بیشتری برخوردار است. بههمین بهانه، در این مطلب قصد داریم بهترین مواد غذایی برای زنان را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.تغییر خلقوخو، دل درد ...
گروه علمی: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با نحوه تامین ویتامین های مورد نیاز بدن و همچنین مصرف مکمل ها، نکاتی را توضیح داد.محمدرضا وفا، گفت: آهن یک عنصر ضروری است و باید هر روز از طریق منابع غذایی دریافت شود.وی با بیان اینکه میزان دریافت آهن از طریق خوراکی در ۹۰ درصد افراد کافی است،...