گروه سلامت: شکلات تلخ بیشتر به عنوان یک ماده خوراکی برای تقویت حافظه شناخته شده است.به گزارش بهداشت نیوز، مصرف این ماده غذایی با فواید بی شماری همراه است. از جمله خواص آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تاثیر شکلات تلخ برای بهبود سلامت قلب
شکلات تلخ بیش از ۶۵ درصد با مقدار زیادی کاکائو ...
گروه علمی: خوردن به اندازه شکلات تلخ می تواند خواص شیرینی برای ما به همراه داشته باشد.اگر میخواهید با شکلات سالم، انرژی و گرمای بدن را تأمین کنید، بهترین گزینه شکلات تلخ، با درصدهای مختلف است؛ اما چرا؟ ابتدا باید بدانیم داخل هر بسته شکلات تلخ چه خبر است! هر بسته شکلات تلخ 100 گرمی حاوی 648 کیلوکالری ...
گروه علمی: شکلات تلخ به شرط اینکه دچار بیماری معده، ریفلاکس معده و یا مشکل کم خوابی نباشید، میتواند به لاغری کمک کند. مصرف این ماده غذایی با فواید بی شماری همراه است. از جمله خواص آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تاثیر شکلات تلخ برای بهبود سلامت قلب
شکلات تلخ بیش از ۶۵ درصد ...
گروه علمی: یکی از خوراکیهای بسیار پرطرفدار در سراسر دنیا شکلات و انواع آن است. همه شکلات را دوست دارند، اما گاه از خوردن آن عذاب وجدان دارند و گمان میکنند سبب اضافه وزن و یا خرابی دندانهایشان میشود. اگرچه شاید این موضوع درست باشد، اما باید بدانید خوردن شکلات تلخ سودمندی...
گروه علمی:بررسی محققان ایرانی از خواص شکلات تلخ بر روی نمونههای حیوانی، از تأثیر آن بر سلامت مغز خبر میدهد.الهام کلانترزاده، مریم راد احمدی و پرهام رئیسی، سه محقق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخیراً در مطالعهای که بر روی موشها انجام دادهاند، تأثیر الگوهای غذایی مختلف شکلات ...
گروه علمی: محققان در یک مطالعه جدید تاثیر یک نوع خوراکی را بر خلق و خوی افراد مورد بررسی قرار دادهاند. نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، خوردن تنها ۱۰ گرم شکلات تلخ ۸۵ درصد سه بار در روز افراد را شادتر میکند.
شکلات تلخ، به شکلاتی گفته میشود که میزان کاکائو اضافه شده به آن بسته ...
گروه علمی: ممکن است روزها با فکر خوردن شکلاتهای خوشمزه به خواب رفته و با این فکر از خواب بیدار شوید یا حتی ولع خوردن تنقلات و برخی از مواد غذایی زندگی شما را تحت تأثیر قرار داده باشد. این نوع هوسها میتواند ناشی از وجود استرس در سبک زندگی شما باشد؛ اما به گفته برخی از محققان، ...
گروه علمی:نتایج یک مطالعه مروری نشان میدهد مصرف شکلات تلخ میتواند باعث تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن شود و در جلوگیری از بسیاری بیماریها مانند سرطان و بیماری قلبی-عروقی مؤثر باشد.مفهوم استرس اکسیداتیو در سال ۱۹۳۰ برای اولین بار در طی جستجوی بیولوژی اکسیداسیون و احیا بیان شد. آنتی اکسیدان...
گروه علمی: به لطف ترکیبات مفید موجود در شکلات تلخ مانند پلیفنول ها، فلاونول ها، و کاتچین ها، این محصول اغلب به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می شود.شکلات تلخ با برخی فواید سلامت از جمله بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب، و تقویت عملکرد مغز پیوند خورده است.اما آیا شکلات تلخ ممکن است به کاهش وزن نیز ...
گروه سلامت: غذا و استرس رابطه پیچیده ای دارند. مطالعه ای که در سال 2016 در نشریه Journal of Nutrition and Food Sciences منتشر شد، نشان داد آن چه می خوریم نه تنها می تواند بر سطوح استرس تاثیرگذار باشد، بلکه استرس می تواند نیاز به برخی ویتامین ها و مواد معدنی را افزایش دهد.