گروه علمی: پژوهشگران "دانشگاه نورث ایسترن"(Northwestern University) آمریکا در مطالعه اخیرشان آغاز یک مسیر سیگنالینگ ژنتیکی را شناسایی کردهاند که جلوی رشد کرم پهن پلاناریا را گرفته است.
گروه علمی: پژوهشگران" دانشگاه آلبرتا"(University of Alberta) کانادا در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند ژنهای افراد در پیشبینی وضعیت سلامتی و احتمال ابتلای آنها به بیماری در آینده نقشی ندارند.
گروه علم و فناوری: اصلاح ژن است که حرف اصلی را در آینده نزدیک در دنیای پزشکی خواهد زد. یک فناوری موسوم به "کریسپر"(CRISPR) با توانایی برش، جابجایی و تنظیم ژنهای بدن انسان به منظور درمان بیماریها و افزایش طول عمر و شاید حتی جاودانگی نوع بشر.
گروه علمی: محققان آمریکایی با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR گیرنده هایی موسوم به GABA delta-type را در مغز هدف قرار دادند که دریافت کننده ترکیبات طبیعی تشدیدکننده حالات روحی هستند. این روش برای بهبود خلق و خو و درمان افسردگی، استرس و اضطراب کارساز است.
گروه علمی: براساس یک مطالعه منتشر شده در مجله بینالمللی "Theranostics" محققان چینی دریافتهاند که سرطان ریه را میتوان با از بین بردن یک ژن کلیدی در سلولها، مهار کرد.
گروه علمی: محققان دانشگاه استرلینگ انگلیس موفق به کشف یک امضای ژنومی جدید در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که به درمان پاسخ داده بودند، شدند. این دستاورد اولین امضای قابل اعتماد برای حساسیت نسبت به انسولین در عضلات انسان است.
گروه علمی: دانشمندان دانشگاه بوفالو موفق به شناسایی ژنی موسوم به CD36 شدهاند که در سلولهای سالخورده زیر میکروسکوپ دیده میشوند و مسئول بروز علائم پیری است.
گروه علمی: محققان "دانشگاه ملبورن"(University of Melbourne) یک مکانیسم ژنتیکی حیاتی را کشف کردهاند که نشان میدهد چگونه یک ژن سرکوب کننده سرطان مانع رشد تومورها میشود.