کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نوه‌هاي امام هم ديگر حق اظهار نظر ندارند!

28 مهر 1392 ساعت 10:36

گروه مقالات: در يكي از سایت‌هاي منتقد مقاله‌ای در مورد خواهران اشراقی قرار داده شده‌است با عنوان "بی تدبیری و شهرت طلبی دو خواهر؛ حساسیت فضای مجازی و بیت امام و چند نکته". كه متن زير در نقد آن توسط يكي از كاربران بهارنيوز نگارش شده است:


مسعود محمدی


1- در این مقاله آمده است که "البته این افراد [خواهران اشراقی] مي‌توانند درباره زندگی خود تصمیم بگیرند و به گونه ای متفاوت با پدربزرگشان و ارزشهایی که او منادی آنها بود، زندگی کنند. اما در این صورت باید فکری برای نسبت خود با امام بکنند"
این منطق بسیار عجیب است! بالاخره شما مستقل از این که ایشان نوه امام هستند، آیا برایشان حق اندیشیدن و اظهار نظر قایل هستید یا نه؟ آیا برای متفاوت فکر کردن باید از نوه امام بودنشان انصراف بدهند!؟ آیا خود شما حرفهایتان را در چهارچوب ارزشهای جدتان بیان مي‌کنید؟ یا فکری برای نسبت خود با پدربزرگتان کرده‌اید؟

2- در مقاله آمده "نعیمه و زهرا اشراقی، دو دختر مرحوم اشراقی که به دلیل نوه امام بودن شهرت یافته اند، " و دوباره تکرار شده که "واقعیت آن است که اگر این دو خواهر نوه امام خمینی نبودند، به هیچ وجه این میزان مورد توجه نبودند. "
اگرچه این گزاره‌ها صحیح هستند ولی کاملاً بی ربط بوده و به نزدیکان تمام افراد مهم قابل تعمیم می‌باشند. به عنوان مثال، این گزاره‌ها در مورد حسن آقای خمینی نیز صادق است!

3- در یک بند مستقل مقاله آمده که "این دو دختر مرحوم اشراقی، هر دو با دو آقازاده دیگر وصلت کرده‌ اند؛ خانم زهرا اشراقی با سید محمدرضا خاتمی، فرزند آیت الله روح الله خاتمی و برادر حجت الاسلام سید محمد خاتمی؛ و خانم نعیمه اشراقی با فرزند مرحوم آیت الله طاهری، امام جمعه اصفهان که همسر ایشان هم روحانی است. "
خوب که چی؟ نتیجه گیری؟ ازدواج نوه امام با فرزند آیت‌الله خاتمی یا طاهری کجایش عجیب است؟ چه نکته مهمی اینجا هست؟

4- با توجه به محتوای مطلب منتسب شده به خانم اشراقی و تکذیب ایشان، سوء استفاده از حساب ایشان کاملا محرز است؛ که البته، این موضوع با تشکیک سایت مذكور مواجه شده است: "اگرچه برخی فعالان فضای مجازی مي‌گویند انتشار این جوک توسط خانم اشراقی انجام شده، اما واقعیت آن است که هک کردن رمز صفحه فیسبوک افراد نیز امکان پذیر است و مي‌توان ادعای اشراقی در خصوص دستبرد زدن به حساب کاربری فیسبوک را هم به عنوان یک احتمال پذیرفت. "

5- البته برای تقویت این گمانه که آن مطلب موهن از سوی خانم اشراقی بوده است، به سابقه ایشان مراجعه کرده است: "موضوع جوک درباره همسران شهدا، اولین موضوع از این دست نیست. انتشار تصاویر خاص و آرایش کرده و غیرمنطبق با احکام اسلامی، تمجید از برخی خوانندگان دوران طاغوت و ابراز علاقمندی به آنها و... ". که البته، خوشبختانه نیازی به نوشتن نقد بر این عبارات وجود ندارد. در ادامه، سایت آینده حتی "تخطئه پوشش چادر " را نیز جزء رزومه خانم اشراقی قلمداد می‌کند! این در حالیست که حتی در عکسی که این سایت در ضمیمه این خبر از خواهران اشراقی قرار داده است، هر دو از چادر استفاده کرده اند.

6- به نظر می‌رسد که نگرانی اصلی منتقد، سوء‌استفاده‌هایی است که افراطیون از این مطلب کرده‌اند و احتمالاً و در این راستا است که بارها از عبارت "سوژه سازی" استفاده شده است. هرچند احتیاط شرط عقل است و اصلاح‌طلبان و سایر چهره‌های مردمی باید بکوشند که امنیت فعالیتهای مجازی خود را ارتقا بدهند، نباید با ترس از "سوژه سازی" افراطیون به خود سانسوری روی آورد؛ که در این صورت، افراطیون هم دیگر نیازی به "سوژه سازی" نخواهند داشت.


کد مطلب: 18444

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/article/18444/نوه-هاي-امام-هم-ديگر-حق-اظهار-نظر-ندارند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir