به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۵:۱۰
 
۲۳
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ساعت ۱۲:۱۰
کد مطلب : ۴۹۳۶۸
انتحار پایداری برای امتیاز حداقلی

چرا پايداري‌چي‌ها این چنین قافیه را باختند؟

مقاله وارده
چرا پايداري‌چي‌ها این چنین قافیه را باختند؟
ناصر خادمی ماشاری

گروه مقالات: اعضای پایداری کم کم دارند منش اصلی فرقه ائی و ذات سیاسی خودشان را نشان می دهند که اثبات می کند اگر یک جائی کار دست این گروه بیافتد، به جز خود، هیچکس دیگری در کشور را صالح و اصلح نمی دانند. تازه ترین نمونه اش هم همین موضوع معرفی کاندیدا برای عضویت در هیئت نظارت بر مطبوعات است. این گروه که از همه مناصب کشور تنها کمیسیون فرهنگی مجلس را در اختیار دارد، نشان داده آنقدر موقعیت شناسند! که حاضر نیستند حتی یک نفر از چهره های مستقل مجلس را هم به دو نفر هم مسلک خودشان بعنوان کاندیدا اضافه کنند.

البته که در حساب دو دو تا چهارتائی، کار آقایان چندان هم بی راه نیست، چرا که خودشان بهتر از هر کسی از وزن و مقبولیت خود در بین همکاران مجلسی آگاهند و می دانند که از مقبولیت حداقلی هم برخوردار نیستند. اینان واقفند که چنانچه گمنام ترین چهره هم در کنار اعضای پایداری مورد قضاوت نمایندگان قرار گیرد، فرد منتخب اکثریت، گزینه غیر پایداری خواهد بود. اعضای پایداری كه با نشان دادن این حد از تنگ نظری، دست خودشان را بیش از پیش برای جامعه رو کردند. حالا حساب بفرمائید مثلاً اگر وزارتی مثل وزارت کشور دستشان افتاده بود، هم اکنون حتی کاندیدای دربانی یک بخشداری هم ابتدا باید عضو تشکُّل پایداری می شده و بعداً حکم کارگزینی اش صادر می گردید!

معمولاً رأی و نظر یک نفر در تشکُّلی مانند هیئت نظارت بر مطبوعات که تعداد زیادی عضو دارد، آنچنان هم تغییر دهنده و مؤثر نیست ولی این دوستان تمام همِّشان را برای تصاحب همین جایگاه هم مي‌گذارند، آنهم به قیمتی که جامعه به روشنی متوجه نهایت تنگ نظری شان بشود. گویا آقایان برای آینده سیاسی شان نگران نیستند و یا بهتر بگویم که شاید هم از فردای سیاسی خود ناامیدند وگرنه هرگز حاضر نمی شدند همه داشته هایشان را در سبد عضویت در هیئت نظارت بگذارند و البته شاید هم این تشکل رو به انتحار آورده باشد. بحمدالله ملّت ایران ملّت بسیار تیزبین و زیرکی است و نسبت به کوچکترین رفتار سیاسیون و صاحب منصبان هم واکنش نشان می دهد.

بدون شک پیروز این میدان جناب دکتر مطهری است، گرچه در ظاهر گفته شد که ایشان مورد اجماع اعضای کمیسیون قرار نگرفته، لیکن آنکه باید اصل قضیه را بداند، نیازی به شنیدن این قبیل توجیهات نخ نما شده ندارد. انعکاس نظر مخاطبین اکثر سایتها راجع به ایشان، مؤید مقبولیت اجتماعی آقای مطهَّریست و بدون شکّ، ترس آقایان از بی رقیب بودن آقای مطهری باعث شد که این چنین قافیه را ببازند. نکته اساسی اینکه، کوتاه آمدن هیئت رئیسه و نمایندگان محترم مجلس در قبال اینگونه تنگ نظری ها، باز نمودن عرصه برای تاخت و تاز افراطیون بوده و قطعاً به نفع کشور و نظام نخواهد بود.

مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۳:۱۳
دیگه مرد زمان سروری پایداری (242605)
صادق حقگو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۸:۴۱
اين دوره مجلس هم به پايان مى رسد و اين پايداريها بعد از مجلس دستشان به كجا بند خواهد بود؟ (242622)
محمد پ م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۴:۱۴
این گروهک پایداری به زودی ماهیت خودشو نشون میده. (242611)
پردیس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۴:۲۲
راستی اقایان پایداری ! انتخابات بعدی مجلس کی بود؟ (242612)
بی قرار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۴:۵۵
ان شائالله که پایدار نخواهند ماند. (242614)
جزايري
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۵:۱۱
به اصطلاح پايداري ها، بکرات نشان دادند که چقدر در بيان نظرات و اعتقادات خود، لق و ناپايدار است! واي بحالشون که همگي کوچک و ريزند!! (242615)
نیما
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۶:۲۵
هرگونه کوتاهی مجلس و هیئت رییسه را در مقابل پایداری ها در اتخابات 94 قاطعانه پاسخ می دهیم. (242617)
شریف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۱۷:۴۸
جماعت هزار چهره گانند اما وجه المشترک تمامی این چهره ها جای نداشتن منافع مردم در منافع آنهاست. . . البته این روزها اختلافات کذایی بین احمدی و مشایی و پایداری بوجود اومده که همه مردم علت این اختلافات رو میدونن. من به نوبه خودم میگم اگه یه بار دیگه احمدی به سر کار اومد از ایران شده به افغانستان هم میرم (242618)
مهدی
Anonymous Proxy
۱۳۹۳/۰۵/۰۴ ۲۰:۳۱
قبلا هم اشاره کردم ولی تایید نشد باز هم میگم این گروهک به شدت به فرقان شبیه (242623)