تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۲ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : ۲۶۳۷۴۹
کارگاه پخت مسقطی شیرازی
گروه عکس: مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می باشد و به همین جهت آن را با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود.امروزه به خاطر وجود بیماری کرونا و تحت تاثیر قرار دادن برخی از مشاغل اینگونه کارگاه ها به حالت نیمه تعطیل درآمده و با حداقل نیرو فعالیت میکنند.