به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۵:۱۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۲ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۴۴۱۱۰۱

برداشت کیوی در گیلان

گروه عکس: کیوی (Kiwi) یکی از میوه‌های گرمسیری و گلدار دو لپه‌ای است. خاستگاه این میوه کشور چین است. کیوی در ابتدای قرن بیستم توسط مهاجران به کشور نیوزلند برده‌شد و همین امر سبب تولید انبوه و صادرات آن توسط نیوزلندی‌ها شد. نام کیوی نیز توسط کشاورزان نیوزلندی و از روی پرنده‌ای معروف در این سرزمین به نام پرنده کیوی انتخاب شد. این میوه اولین بار در کناره‌های دریای خزر در رامسر و تنکابن در سال ۱۳۷۴ کشت شد. بهترین نوع شناخته شده کیوی نوعی است که در منطقه قاسم آباد گیلان و سایر نواحی خزری رایج است و این نوع هیوارد است. ۷۵درصد کیوی تولید شده در گیلان به کشور‌های اتحادیه اوراسیا و هند صادر می‌شوند.
برچسب ها: برداشت کیوی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها