به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۲۱:۲۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۲ ساعت ۰۹:۰۹
کد مطلب : ۴۸۶۰۳۴

تندیر نون، نان سنتی سوادکوه

گروه عکس: تندیر نون یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن، و تخم مرغ استفاده می‌شود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنور‌های سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم‌های شکسته جنگلی تهیه و نبدیل به زغال می‌شود با هنرنمایی خاص، نان‌های خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه می‌کنند.
برچسب ها: نان سنتی سوادکوه
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها