بازارچه ی خیریه شانزدهم، از پنجشنبه 29 بهمن تا شنبه 1 اسفندماه (9 صبح تا 11 شب) در مجتمع فرهنگی ورزشیِ قدس به آدرس شهرک غرب، ابتدای خیابان ایران زمین، برگزار میشود. در این بازارچه حدود 100 غرفه ی متنوعِ غذایی، کالایی، تزئینات، کتاب، گل و گیاه، کودک، صنایع دستی، هنری و فرهنگی حضور دارند که قریب به 90 درصد آنها صد در صد خیریه هستند. فضای بازارچه ی پیام امید، پر امید، پر انرژی و پر از شوق جوانهاییست که در روزهایِ سردِ این دنیایِ پر التهاب، تمرین مهربانی می کنند. از شما دعوت می کنیم تا به بازارچه پیام امید سر بزنید، تجمعِ مهربانی هر دلی را شادمان می کند که عصرِ دوریِ انسانها از هم را جز مهربانی و لبخند هیچ چیز دیگری گرم نمی کند.
این موسسه خیریه در توضیحات خود در خصوص این بازارچه اینگونه عنوان کرده است که: پیام امید باز هم میزبان شما همشهری ها و هموطنان عزیز است تا نشان دهیم که سرمایِ زمستان را توان مقابله با گرمای دلها نیست، تا باز اثبات کنیم که انسان چگونه می تواند پروانه وار از خویشتن بیرون می آید و بالِ پرواز پیدا کند. در بازارچه شانزدهم پیام امید کنار هم جمع می شویم تا به یکی دیگر از هزاران راه محبت، دوست داشتن را معنا کنیم. نفر به نفر، نقطه به نقطه، خطوط پرمحبتی خواهیم ساخت که حلقه وصل نیکان باشد. ما به قدرِ خودمان، در این دنیا، در "خلقِ خنده" مسوولیم!
"پيام اميد" تشكلي غير دولتي است كه فعاليت غير رسمي خود را از سال 76 و فعالیت رسمی خود را از سال 82 بعد از ثبت در سازمان جوانان آغاز کرد. این موسسه غیر دولتی در سال 85 در وزارت کشور به ثبت رسید. پیام امید به هیچ مجموعه ی دولتی یا خصوصی و همچنین هیچ شخص حقوقی یا حقیقی متصل نیست و صرفا توسط جوانانی داوطلب اداره می شود که شورِ جوانیِ خود را به شعورِ تجربه، عشق، ایمان و محبت پیوند زده اند! جامعه هدفِ پیام امید خانواده هایی هستند که فرزندان آموزش پذیر دارند و به دلیل مشکلات زندگی، این فرزندان از درس و مشق باز می مانند.
پیام امید طی یک فرآیند تحقیق و تشخیصِ دقیق و با بازدید از خانواده های معرفی شده خانواده های هدف خود را یافته و با دو رویکردِ اصلیِ آموزش و اشتغال خدمات گسترده ای را در حوزه های مکملِ تغذیه، سلامت و همچنین مسکن به این خانواده ها ارائه می دهد تا آرامش حداقلی برای تحصیل فرزندان فراهم آید. توانمند سازی خانواده ها و استقلال از پیام امید در دستور کار این موسسه است و با این ایده، خانواده هایی که به واسطه ی آموزش شغلی در زمینه ی کسب درآمد توانمند می شوند از چرخه ی حمایت مالی خارج شده و گروه جدیدی به مجموعه اضافه می شود.