كيهان يك نفر ديگر را به سرانفتنه اضافه كرد
3 مرداد 1392 ساعت 18:36
گروه سياسي- رسانهها: حسین شریعتمداری در هفتههای اخیر بعد از انتخابات عنان از کف داده و مسائلی بیان کرده که صدای اصولگرایان منصف را هم در آورده است. اما امروز ظاهرا عصبانیتش از روند امور چنان بالا گرفته که با ردیف کردن اسامی برخی متفکران غربی، تلویحا حجت الاسلام علی اکبر صادقی رشاد را جزو سران فتنه شمرد!
به گزارش "آینده"، مدیر کیهان با وجود تکذیب ادعاهایش درباره دیدار خاتمی و جورج سوروس از سوی هر دو طرف، امروز برای هشتاد و هفتمین بار (؟!) به این موضوع اشاره کرد، اما برای محکم کاری پای جان هیک را هم به میان کشید و با خبر دادن از جلسات پی در پی او با سران فتنه نوشت: «مگر «جان هیک» تئوریسین انگلیسی برای پیشبرد پروژه کودتای مخملی به ایران نیامده و با سران و عوامل فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ جلسات پی درپی نداشته است؟!» این در حالی است که جان هیک، فیلسوف انگلیسی و صاحب نظریه پلورالیسم دینی، در سال ۸۳ به دعوت حجت الاسلام رشاد به ایران سفر کرده و مباحثات متعددی با وی داشته که سال ۹۰ مجموعه آنها به چاپ رسیده است.
حجت الاسلام علی اکبر صادقی رشاد، چهره فکری مورد اعتماد رهبر انقلاب است که بعد از طرح مباحث روشنفکری و دیدگاه های سروش در کشور، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی را احتمالا با توصیه و حمایت دفتر رهبری پایه گذاری کرد و تا کنون هم با بودجه ای که بخشی از آن از ردیف کمک دولت به مراکز فرهنگی تامین ميشود، اداره این پژوهشگاه معظم را بر عهده دارد.
با توجه به این که سفر جان هیک به دعوت آقای رشاد بوده و دیدارها هم با ایشان انجام شده، نتیجه متن یادداشت آقای شریعتمداری این است که آقای رشاد از «سران یا عوامل فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸» است. حجت الاسلام رشاد در مقدمه مباحثه اش با هیک که در نشریه قبسات چاپ شده، مينویسد: «در تاریخ ۳/۱۱/۸۳: بنا به دعوت قبلی، پروفسور جان هیک، در جمع اعضای هیأت علمی پژوهشگاه و شماری از استادان فلسفه و الاهیات دانشگاه حضور یافت. در این نشست، نخست حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر رشاد، ضمن خوش آمدگویی به پروفسور هیک و دانشوران حاضر در جلسه، طی بحثی فشرده به نقد اجمالی نظریه پلورالیسم دینی پرداخت.»
کیهان در بخش دیگری از یادداشت خود مينویسد: «آیا ریچارد رورتی، مامور برجسته CIA به دعوت سران فتنه وارد ایران نشده و پروژه موسوم به «ائتلاف سفید» یعنی ائتلاف همه گروه های مخالف نظام زیر یک تابلوی واحد را پیشنهاد نکرده بود؟» این در حالی است که رورتی، فیلسوف تحلیلی است که در خرداد سال ۸۴ هم به ایران سفر کرده بود.
کد مطلب: 14020