«محمدعلی اسدی»، در گفتوگو با خبرنگار مهر، در خصوص اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در سال ۹۶ و برنامههای این ستاد برای سال ۹۷ افزود: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یک دستگاه هماهنگ کننده است و خودش وارد کار اجرایی نمیشود. قانونگذار از این شورا انتظار دارد هماهنگی بین دستگاهها را انجام دهد. به عنوان مثال وظیفه پلیس دستگیری متخلفان در حوزه مواد مخدر است و شهرداری باید امکانات لازم را در اختیار قرار دهد. همچنین آموزش و پرورش باید آموزشهای لازم را به نوجوانان انتقال دهد و هر دستگاهی به فراخور وظایف ذاتی خود مسئولیتهایی در حوزه مبارزه با مواد مخدر بر عهده دارد.
وی ادامه داد: این که انتظار داشته باشیم همه اقدامات را ستاد انجام دهد درست نیست. همه دستگاهها باید بخشی از کار را انجام دهند. یکی از مهمترین دستگاهها در این زمینه شهرداری است که باید به منظور نگهداشت زیبای شهر، هم در بخش تامین هزینه و هم در اختیار قرار دادن امکانات و ساختمان و … با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همکاری کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تاکید کرد: شهرداری تهران در دوره پیشین خود در تمام این حوزهها همکاری خوبی داشت و بویژه در بحث جمعآوری معتادان و مراکز نگهداری بهاران و تامین اعتبارات لازم، مشارکت بالایی داشت اما در دوره جدید به دلیل مسایلی که شهرداری با آن درگیر است و ما اطلاعی از آن نداریم، همکاری شهرداری با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کمرنگ شده است.
اسدی با بیان اینکه تهران حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ هزار معتاد دارد، از بیان کشف حدود ۴۰ تن مواد مخدر در استان در طول سال ۹۶ خبر داد و گفت: معتادان متجاهر در طول تعطیلات نوروز رها نمیشوند تا چهره شهر در این ایام و برای مسافران نوروزی پایتخت دچار زشتی نشود. وی در مورد برنامههای این شورا در سال ۹۷ افزود: برای سال ۹۷ طرح جمعآوری معتادان متجاهر را ادامه خواهیم داد و به هر میزان که ظرفیت خالی در مراکز اقامتی شهر تهران داشته باشیم، معتادان متجاهر را جمعآوری میکنیم.