به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - ۲۲:۵۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ ساعت ۱۵:۰۳
کد مطلب : ۲۵۴۹۱۴

بریتانیا خرید واکسن کرونا توسط ایران را تایید کرد

گروه جامعه: سفارت بریتانیا در ایران روز پنج‌شنبه تایید کرد که ایران ۴.۲ میلیون دوز واکسن تولید شده توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت سوئدی استرازنکا را خریداری کرده است.
بریتانیا خرید واکسن کرونا توسط ایران را تایید کرد
در اطلاعیه این سفارت تاکید شده است که «همه واکسن‌های موجود در بریتانیا» از «استانداردهای جهانی دقیق و جهانی ایمنی» برخوردار هستند و واکسن موثر «جان هزاران انسان را نجات می‌دهد». حمید بعیدی‌نژاد،‌ سفیر ایران در لندن نیز با تایید این خبر نوشته است که واکسن‌های خریداری شده «به زودی به ایران» ارسال می‌شود. در بخش دیگری از بیانیه سفارت بریتانیا در تهران با اشاره به این که «اظهارات رسمی باعث ایجاد تردید در واکسن‌های به‌خصوصی می‌شود» آمده است که این اظهارات اگر بر پایه «توجیهات علمی» نباشد، می‌تواند موجب منصرف شدن افراد از واکسیناسیون و «منجر به مرگ آنها شود».

وزارت بهداشت در حال بررسی واکسن هندی است
در همین حال یک مقام سازمان غذا و داروی ایران گفته است که وزارت بهداشت در حالی بررسی واکسن کرونای تولید شده توسط موسسه واکسن‌سازی «بهارات هند» است. به گزارش خبرگزاری فارس، حیدر محمدی، مدیر این سازمان گفت که مجوز مصرف اضطراری واکسن‌های خارجی کرونا مانند واکسن روسی کرونا توسط «کمیسیون ماده ۲۰» صادر می‌شود و «مطالعه و بررسی» واکسن تولید شده توسط این شرکت هندی ادامه دارد. شرکت هندی «بهارات» از حمایت دولت این کشور برخوردار است، دو واکسن تولید کرده است که یکی از این واکسن‌ها مشهور به «کووکسین» از سوی سازمان نظارت داروی هند، مجوز تایید اضطراری دریافت کرده است. این واکسن روز ۱۴ دی‌ماه امسال علیرغم اینکه همه مراحل آزمایش بالینی را طی نکرده بود، در هند مجوز تایید دریافت کرد و این روند انتقادهایی را در هند برانگیخت ولی مدیران موسسه می‌گویند که روال دریافت مجوز مصرف مطابق با قوانین هند بوده است. واکسن کرونای «کووکسین» که از «ویروس کرونای غیرفعال» تولید شده، در دو دوز و به فاصله چهار هفته تزریق می‌شود و باید در دمای دو تا چهار درجه نگهداری شود. علاوه بر این شرکت هندی واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد و شرکت سوئدی استرازنکا را با مجوز استرازنکا در هند با نام محلی کووی‌شیلد تولید می‌کند. پیش از این محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران با اشاره به تولید این نوع واکسن در هند، خواستار خرید و ورود واکسن کرونا از کشورهایی چون هند شده بود.
برچسب ها: واکسن کرونا
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها