به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - ۲۲:۵۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ ساعت ۱۳:۰۱
کد مطلب : ۲۸۰۱۷۳

واکسینه‌شدن ۵۴درصد افراد بالای ۱۸‌سال‌در ترکیه

واکسینه‌شدن ۵۴درصد افراد بالای ۱۸‌سال‌در ترکیه
گروه جامعه: در برخی استان های ترکیه جمعیت واکسن زده به دو سوم رسیده است. وزیر بهداشت ترکیه تعداد واکسن های تزریق شده تا دیروز را 47 میلیون دوز اعلام کرده است.وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد تا ساعت 18 روز یکشنبه 27 ژوئن 2021 ( 6 تیر 1400) بیش از 54 درصد از جمعیت بالای 18 سال این کشور دستکم یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده اند.

"فخر الدین کوجا" وزیر بهداشت ترکیه دیشب با انتشار توییتی با اعلام این خبر از تزریق 47 میلیون دوز واکسن کرونا طی ماه های گذشته در کشورش خبر داده است.تاکنون بیش از 3 میلیارد دوز واکسن کرونا در کشورهای مختلف جهان تزریق شده که از این رقم سهم ترکیه 47 میلیون دوز بوده است.

ترکیه: واکسینه شدن 54 درصد جمعیت بالای 18 سال علیه کرونا
رسانه های ترکیه وضعیت این کشور را از لحاظ سرعت واکسیناسیون کرونا در میان 10 کشور برتر جهان می دانند.
ترکیه به لحاظ تعداد دوز تزریق شده واکسن کرونا در جایگاه نهم جهان قرار دارد.در این لیست چین با تزریق 1 میلیارد و 120 میلیون دوز در جایگاه نخست، ایالات متحده آمریکا با 320 میلیون دوز در رده دوم و هند با تزریق بیش از 300 میلیون دوز در رتبه سوم قرار دارد.

دیگر کشورها به ترتیب تعداد دوزهای تزریق شده واکسن کرونا عبارتند از:
برزیل با 83 میلیون دوز
بریتانیا با 75 میلیون و 500 هزار دوز
آلمان با 70 میلیون و 500 هزار دوز
فرانسه با حدود 49 میلیون دوز
ایتالیا با 48 میلیون و 300 هزار دوز
و ترکیه با 47 میلیون دوز
وزارت بهداشت ترکیه برای تسریع روند واکسیناسیون کرونا در این کشور یک "اپلیکیشن" نوبت دهی آنلاین برای متقاضیان بالای 18 سال طراحی کرده است که داوطلبان با مراجعه به این اپلیکیشن و دریافت نوبت به مراکز واکسیناسیون مراجعه می کنند.

همچنین کمپین های مجازی نیز برای تشویق شهروندان ترکیه به تزریق واکسن کرونا به راه افتاده است.
در برخی استان های ترکیه درصد واکسیناسیون جمعیت به عدد دو سوم رسیده و طبق اعلام وزیر بهداشت ترکیه در استان "ادیرنه" در شمال غرب ترکیه با تزریق 68 درصدی شهروندان بالای 18 سال بیشترین آمار واکسیناسیون کرونا محقق شده است.

وزارت بهداشت ترکیه با راه اندازی کمپینی به نام "آستین های خود را بالا می زنیم" در تلاش است تا افراد مشکوک به واکسن را به زدن واکسن متقاعد کند؛ چون این افراد آخرین گروهی هستند که در برابر زدن واکسن کرونا مقاومت می کنند.در چارچوب این کمپین جمعیتی به نام "خدمه اقناع واکسن" در سراسر کشور ایجاد شده است. فعالان این کمپین به خانه های افراد مراجعه کرده و مزیت های زدن واکسن را تبلیغ می کنند و اگر شهروندان مشکوک به واکسن متقاعد شوند، تزریق در محل انجام می شود و یا به نزدیکترین مرکز واکسیناسیون هدایت می شوند.
 
برچسب ها: ترکیه واکسن
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها