گروه جامعه:روزنامه خراسان نوشت: «حداقل 400 -300 تخت خالی در سیستان و بلوچستان داریم و وضعیت آن را آنلاین رصد میکنیم»؛ همین حرف آقای وزیر کافی بود تا بار دیگر موجی از انتقادها به سهلانگاریها و خلف وعدههای او به راه بیفتد، آن هم نه فقط از سوی کاربران فضای مجازی، بلکه حتی نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان هم از این حرفها به فریاد آمدند.
ما هم میدانیم و قبول داریم که مشکلاتی مثل تحریمها، رعایت نشدن پروتکلها و عدم هماهنگی در ستاد ملی مقابله با کرونا، از دلایل مهم وضعیت قرمز امروز کشور است؛ اما نمیدانیم، برای وعدههایی که شخص آقای وزیر به مردم داده و هیچ کدامش محقق نشده است، چه پاسخی به مردم بدهیم.همین 10 روز قبل بود که وزیر بهداشت گفت: «امروز نیاز به تخت اضافه برای بستری بیماران در هیچ یک از امواج نداریم، امروز برای نفس کشیدن بیمار مبتلا به کرونا، در هیچ بیمارستانی کمبود اکسیژن نداریم». حالا اما در پنجمین موج کرونا، حتی صدای نمایندگان مردم در برخی مناطق کشور هم از کمبود امکانات بیمارستانی درآمده است.
ما هم باور داریم که بهزودی با تولید انبوه واکسنهای داخلی، در این عرصه به خودکفایی خواهیم رسید، اما نمیدانیم چرا آقای وزیر برای چنین مسئله حیاتی و مهمی، تاریخها و وعدههایی میدهد که جز ناامید کردن مردم، حاصلی ندارد. مثل این صحبت بهمنماه آقای نمکی که گفته بود «تا دو سه ماه آینده، یکی از قطبهای تولید و صادرات واکسن خواهیم بود»، اما این وعده وزیر محترم هم محقق نشد. البته هنوز زمان زیادی از وعده 27 خرداد ایشان هم نگذشته که گفتهاند «تا پایان دولت دوازدهم در تولید واکسن کرونا به خودکفایی میرسیم»؛ باشد که محقق شود!
این هم دردآور بود که از یکسو سالمندانمان را در صفهای طویل واکسیناسیون ببینیم و گزارشهای متعددی درباره توزیع نامناسب آن منتشر شود، اما از سوی دیگر عالیترین مقام وزارتخانه بگوید: «اینکه میگویند واکسن بهخوبی توزیع نمیشود، کذب محض است».
ما هم قبول داریم که شرایط کشور به ویژه در بخش های درآمدی چندان رو به راه نیست، اما آیا نمی توان در همین شرایط، از رویه غلط وعده دادن و سخنرانی های زیاد صرف نظر کرد؟ طبیعی است که وعدههایی که میزان توقعات و انتظارات مردم ورسانه ها را بالا می برد اگرچه ارائه تمام و کمال خدمات به مردم حق آنهاست ولی وقتی نمیتوانید یا در توانتان نیست،برای حفظ اعتماد عمومی کمتر و محاسبهشدهتر سخن بگویید.