به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - ۱۹:۳۷
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۱۰ ساعت ۰۹:۴۰
کد مطلب : ۲۸۵۵۹۱
شرایط بسیار خطرناک است

آینده روشنی از یک ماه آینده ویروس نداریم

آینده روشنی از یک ماه آینده ویروس نداریم
گروه جامعه: رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان با اشاره به شیوع گسترده کرونا در کشور گفت: در بیمارستان ما اصلا تخت خالی نیست. برای پذیرش بیمار از اورژانس به بخش یا باید یک نفر مرخص شود یا اینکه خدای ناکرده یک نفر جان خود را از دست بدهد که تخت خالی شود.به گزارش  ایسنا، دکتر شروین شکوهی رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان با اشاره به اینکه با افزایش تعداد کلی بیماران درصد تعداد بیماران بدحال هم به همان نسبت افزایش می‌یابد، گفت: متاسفانه انگار مردم فراموش کرده‌اند که کرونا وجود دارد. 
 
تعطیلی ۶ روزه چه فایده‌ای داشت؟
وی افزود: از طرف دیگر دولت هم اقدامات مطلوبی انجام نمی‌دهد. این تعطیلی ۶ روزه تهران چه فایده‌ای داشت؟ این گونه تعطیلی‌ها کمک نمی‌کند. آمار وحشتناک بالا و شرایط بسیار خطرناک است و با توجه به خستگی زیاد کادر درمان نمی‌توان با این شیوه کرونا را جمع کرد.

مردم رعایت نمی‌کنند و کسی هم جلودارشان نیست
رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان گفت: چند روز قبل مرا به عروسی دعوت کردند. آن هم در چنین اوضاعی. مردم رعایت نمی‌کنند و انگار کسی هم جلودارشان نیست‌.شکوهی گفت: بیش از یک سال است که کار ما اطلاع‌رسانی به مردم است. در حالی که عده‌ای هیچ‌گونه رعایتی نمی‌کنند و در مورد این عدم رعایت دیگر نمی‌توان گفت فقط تقصیر دولت است.

تخت خالی نداریم
شکوهی با بیان اینکه میانگین سنی مبتلایان با پیک‌های قبلی تفاوت چندانی نداشته است، اظهار کرد: در بیمارستان ما اصلا تخت خالی نیست. برای پذیرش بیمار از اورژانس به بخش یا باید یک نفر مرخص شود یا اینکه خدای ناکرده یک نفر جان خود را از دست بدهد تا تخت خالی شود.
 
مشکلات اکسیژن در اغلب بیمارستان‌ها
رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان ادامه داد: دستگاه‌ها و تجهیزات بیمارستانی به طور مداوم کار می‌کنند و مستهلک می‌شوند و مشکلات اکسیژن در اکثر بیمارستان‌ها وجود دارد.او گفت: آینده روشنی از شرایط یک ماه آتی ویروس نداریم. تمام امید ما مثل پیک‌های قبلی این است که خود ویروس فروکش کند؛ در حالی که سیستم درمانی کشور شرایط سختی دارد و در حال نابود شدن است.

شکوهی درباره مراجعه روزانه مبتلایان به بیمارستان برای تزریق داروی رمدسیویر بیان کرد: برای این موضوع متاسف هستم. یک فرد کرونایی را باید روزانه از خانه بیرون بیاوریم تا با اتوبوس، تاکسی، مترو و... به بیمارستان بیاید و چندین نفر را در راه یا در بیمارستان آلوده کند که دارو دریافت کند؛ درحالی که فرد کرونایی باید در قرنطینه باشد. مگر همه این افراد با ماشین شخصی به بیمارستان می‌آیند که رمدسیویر دریافت کنند تا احتمال انتقال بیماری کاهش یابد؟
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها