نمک موجود در پیتزا منجر به سکته شود
باشگاه خبرنگاران , 7 بهمن 1392 ساعت 17:54
گروه علمي: نمک موجود در پیتزا میتواند بیماریهای قلبی و سکته مغزی به همراه داشته باشد.
ابراهیم اسدی، متخصص داخلی گفت: خوردن این غذای خوشمزه و عامهپسند میتواند بسیار خطرناک و اثر منفی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد. وی افزود: روشی که برای ماندگاری مواد این غذا وجود دارد نمک و نیتریت است بنابراین خوردن این غذا برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، خطرناک خواهد بود. وی با اشاره به اینکه، ادویه و نگهدارنده موجود در پیتزا میتواند زمینهساز ابتلا به حساسیت غذایی باشد، اظهار داشت: مصرف این غذاها میتواند موجب شیوع چاقی در افراد باشد. وی عنوان کرد: بیماریهایی همچون: نقرس، چربی بالا، فشارخون بالا، گرفتن رگها، بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از مصرف غذاهای فست فود و آماده است.
کد مطلب: 29623