به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۱/۰۷ ساعت ۱۷:۵۴
کد مطلب : ۲۹۶۲۳

نمک موجود در پیتزا منجر به سکته شود

گروه علمي: نمک موجود در پیتزا می‌تواند بیماری‌های قلبی و سکته مغزی به همراه داشته باشد.
نمک موجود در پیتزا منجر به سکته شود
ابراهیم اسدی، متخصص داخلی گفت: خوردن این غذای خوشمزه و عامه‌پسند می‌تواند بسیار خطرناک و اثر منفی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد. وی افزود: روشی که برای ماندگاری مواد این غذا وجود دارد نمک و نیتریت است بنابراین خوردن این غذا برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، خطرناک خواهد بود. وی با اشاره به اینکه، ادویه و نگهدارنده موجود در پیتزا می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به حساسیت غذایی باشد، اظهار داشت: مصرف این غذا‌ها می‌تواند موجب شیوع چاقی در افراد باشد. وی عنوان کرد: بیماری‌هایی همچون: نقرس، چربی بالا، فشارخون بالا، گرفتن رگ‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی ناشی از مصرف غذاهای فست فود و آماده است.
مرجع : باشگاه خبرنگاران