به گزارش ایسنا به نقل از پیام نو، حجتالاسلام رسول منتجبنیا طی سخنانی در موسسه الهادی اظهار کرد: امروز دور هم جمع شدهایم تا یاد امام و شهدای انقلاب اسلامی که ۵۰ سال در برابر ظلم، کجروی و کجاندیشی ایستادگی کردند را گرامی بداریم و جشن بگیریم. هر چند شادی ما آن زمانی است که عزیزان ما که در حصر و حبسند آزاد شوند و این گام کوچک را برمیداریم تا مسئولان محترم مربوطه تلاش بیشتر و گستردهتری را برای رفع این مشکلات به کار ببندند. وی که حزب متبوعش از جمله حامیان دکتر روحانی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بود، با اشاره به فعالیتهای دولت تدبیر و امید گفت: چشمهای امید مردم به عملکرد دولت دوخته شده است و امیدواریم باز هم با تلاش بیشتر دولتمردان شاهد پیروزیهای بیشتری در آینده باشیم.
قائم مقام حزب اعتماد ملی در ادامه ضمن تمجید از عملکرد دولت سیدمحمد خاتمی در بحث احزاب و نیز ضمن انتقاد از دولت احمدینژاد که اعتقادی به بحث تحزب نداشت، اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب ما با احزاب متعددی روبرو بودیم که عمده آنها در زمان دولت سیدمحمد خاتمی تاسیس و فعال شدند، ولی در دو دولت گذشته (دولت احمدینژاد) بدترین برخورد با احزاب از ناحیه دولت شکل گرفت و اساسا حزب را به عنوان ستون پنجم و یک امر زائد قلمداد میکردند.
وی اضافه کرد: امروز از دولت دکتر روحانی که بر پایه شعارهای اصلاحطلبانه پیش میرود - که این وعدهها نیز برخاسته از دل مردم است - انتظار میرود احزاب تقویت شوند و به آنها برای تلاش و کوشش فرصت داده شود. البته در اینکه باید در عین حمایت از احزاب بر عملکرد آنها نیز نظارت کرد و آنها را طبق قانون هدایت نمود، تردیدی وجود ندارد اما معتقدیم باید گامهای بلندی در این زمینه برداشته شود. البته وزیر کشور جلساتی را با دبیران کل احزاب برای راهاندازی مجدد خانه احزاب و تلاش برای ساماندهی قانون احزاب گذاشته است که انشاءالله با رویکرد مثبت و مردمی به پیش رود و این جای تقدیر دارد. قائم مقام حزب اعتماد ملی با ابزار امیدواری نسبت به این مسئله که فرصتهایی که از احزاب در دولت احمدینژاد گرفته شد در دولت یازدهم به آنها بازگردانده شود تا شاهد یک جامعه حزبی باشیم، خاطرنشان کرد: ما اگر بخواهیم شاهد جامعه توسعهیافته، آگاه و پیشرفته از جهات مختلف باشیم چارهای جز حزبی کردن و تکثیر کردن احزاب نداریم.
منتجبنیا در ادامه با اشاره به وضعیت حزب اعتماد ملی و دبیرکل آن مهدی کروبی که در حصر به سر میبرد، گفت: هدف و انگیزه ما از تاسیس حزب اعتماد ملی به جز خدمت به جامعه و توسعه کشور و تحقق آرمانهای انقلاب و به جز نقد اربابان قدرت و پیشگیری از انحرافاتی که در قدرت به وجود میآید، نبود و تمامی اعضای ما خود را به آن پایبند میدانند ولی با کمال تاسف در سال ۸۸ بدون هیچ دلیلی شاهد بودیم که دفتر حزب اعتماد ملی توسط مامورانی که تا امروز برای ما مشخص نشدند از سوی کدام دستگاه و نهاد ماموریت داشتند، تعطیل شد و بسیاری از وسایل حزب توقیف شد. هنوز هم نه مسئول چنین تصمیمی و نه اموال دفتر مشخص نشدهاند.
وی اضافه کرد: به هر حال ما با صبوری خود، نامهربانیها و کملطفیها را تا امروز تحمل کردیم تا فضای مناسبتری پدید آید لذا امروز از مسئولان میخواهیم که به ما برای فعالیت مجدد حزب اعتماد ملی کمک کنند - چنانکه مشتاقانه هم دنبال این مسئله هستیم - ولی برای ما تلخ است که حزب را به صورت رسمی راه بیندازیم در حالی که دبیر کل ما در حصر است. ما آرزو داریم هر چه زودتر این مشکل حل شود، لذا از این تریبون خدمت مسئولان عرض میکنیم نسبت به رفع حصر اقدامات لازم را انجام دهند. این فعال سیاسی اصلاحطلب افزود: البته ما خبردار هستیم که تلاشهایی در این زمینه در حال انجام است اما امیدواریم این تلاشها مضاعف شود تا شاهد رفع این مشکلات باشیم و مراحل قانونی لازم به سرعت به اجرا درآید و شاهد حضور موثرتر حزب اعتماد ملی در جریان امور کشور باشیم.
قائممقام حزب اعتماد ملی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز دکتر روحانی رئیسجمهور اصلاحطلبان، اصولگرایان و فرد فرد اعضای جامعه است، اظهار کرد: در این دوره گامهای بلندی در مسائل خارجی و داخلی برداشته شده است اما عده ای بدخواه، کجاندیش و مغرض نمیخواهند مشکلات این کشور حل شود. نمیخواهند مشکلاتی که به خاطر سوء مدیریت خودشان به وجود آمده بود، برطرف شود. امروز شاهد هستیم به صرف اینکه رئیسجمهور کاندیدای اصلاحطلبان در انتخابات یازدهم بوده است، نمیگذارند کار کند و پیشرفتی در امور حاصل شود. در همین راستا بود که چند شب پیش عملکرد زشت صداوسیما در قبال مصاحبه تلویزیونی رئیسجمهور را شاهد بودیم که موجب کدورت مردم شد لذا صداوسیما باید به صورت رسمی از این کار خود عذرخواهی کند.
منتجبنیا با اشاره به پیام انتخابات ۲۴ خرداد گفت: افراد کجاندیشی که هنوز پیام ملت را نگرفتهاند باید بدانند که ملت، تفکر و اندیشه افراطگرایی آنها را نپذیرفته و به آن جواب منفی داده است. جای شگفتی است که یک جریان شکستخورده به جای اینکه در مورد خودش تجدیدنظر بکند جلوی حرکت ملت را گرفته است و هر بار یک چیز را بهانه میکنند. چه کردند درباره یک اشتباه کوچکی که در توزیع سبد کالا صورت گرفت؛ مگر ما آن زمان را یادمان رفته است که برای رأی گرفتن از مردم، بین آنها سیبزمینی پخش میکردید؟ آن زمان این آقایان کجا بودند که فریاد بزنند و انتقاد کنند؟ امروز آقای رئیسجمهور بابت اشتباهی که در توزیع سبد کالا صورت گرفته عذرخواهی کرده است و دستور اصلاح را نیز صادر کرده است؛ لذا آنهایی که دائم انتقاد میکنند بهتر است بروند و خودشان را اصلاح کنند.