به روز شده در ۱۴۰۳/۰۸/۲۹ - ۱۸:۱۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۷ ساعت ۰۹:۵۴
کد مطلب : ۳۳۳۶۹۴

عوارض کرونا بر روی این افراد ماندگارتر است

عوارض کرونا بر روی این افراد ماندگارتر است
گروه علمی: اکثر بیماران مبتلا به کووید۱۹ بستری شده در بیمارستان علارغم گذشت یک سال پس از ترخیص، کامل بهبود پیدا نکرده آمد. تحقیقات جدید منتشر شده در The Lancet Respiratory Medicine بهبود بیش از ۲۰۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ بستری در بیمارستان را دنبال کرده است. یافته‌ها نشان می‌دهد که تقریباً یک نفر از هر چهار بیمار یک سال پس از ترخیص از بیمارستان احساس بهبودی کامل از کووید-۱۹ داشته است.

مطالعه در حال انجام تعداد بسیاری از بزرگسالان در بریتانیا را که به دلیل ابتلا به COVID-۱۹ در بیمارستان بستری شده بودند بین مارس ۲۰۲۰ و آوریل ۲۰۲۱ دنبال کرد. گروه در دو ارزیابی پیگیری (در پنج ماه و یک سال) پس از ترخیص از بیمارستان شرکت کردند.در طی ارزیابی‌های بعدی، آزمودنی‌ها تست‌های فیزیولوژیکی و شناختی را تکمیل کردند، نمونه‌های خون تهیه کردند و پرسشنامه‌های ذهنی را پر کردند. در پیگیری پنج ماهه تنها ۲۶ درصد از افراد احساس کردند که پس از کووید-۱۹ به طور کامل بهبود یافته اند، و در پیگیری یک ساله تنها ۲۹ درصد گفتند که به طور کامل بهبود یافته اند.

راشل ایوانز، یکی از محققین این پروژه گفت: در این مطالعه بهبودی کامل از پنج ماه تا یک سال پس از بستری شدن در بیمارستان در مورد علائم، سلامت روان، ظرفیت ورزش، اختلال اندام و کیفیت زندگی قابل توجه است.
این مطالعه چندین عامل خطر را شناسایی کرد که احتمال ابتلای بیمار به مشکلات سلامتی طولانی را پس از بستری شدن در بیمارستان COVID-۱۹ افزایش می‌داد. زنان و افراد چاق احتمال بیشتری داشت که یک سال بعد احساس کنند که به طور کامل بهبود نمی‌یابند. شایع‌ترین علائم پایدار گزارش شده خستگی، درد عضلانی، کند شدن بدنی، خواب ضعیف و تنگی نفس بود.

محققان همچنین توانستند آن دسته از بیمارانی را که مدت طولانی کووید را تجربه می‌کنند، بر اساس شدت علائمشان به چهار دسته تقسیم کنند. این دسته‌ها از اختلالات سلامت جسمی و روانی بسیار شدید (۲۰ درصد از گروه مبتلایان طولانی مدت به کووید) تا اختلال خفیف سلامت روانی و جسمی (۳۹ درصد از گروه) متغیر بودند.
لوییز وین، محقق دیگری که روی این پروژه کار می‌کند، گزارش داد:یافته‌های ما در مورد التهاب سیستمیک مداوم، به ویژه در گروه‌های بسیار شدید و متوسط با اختلالات شناختی، نشان می‌دهد که این گروه‌ها ممکن است به استراتژی‌های ضد التهابی پاسخ دهند. تطابق شدت اختلالات سلامت جسمی و روانی در کووید طولانی مدت نه تنها نیاز به یکپارچگی نزدیک بین مراقبت‌های سلامت جسمی و روانی برای بیماران مبتلا به کووید طولانی مدت، از جمله ارزیابی و مداخلات دارد، بلکه برای انتقال دانش بین متخصصان مراقبت‌های بهداشتی مراقبتی از بیماران را برجسته می‌کند.

محققان اشاره داشتند که این گروه از بیماران شامل افراد واکسینه نشده بودندو بنابراین کار بیشتر برای ردیابی پیامد‌های طولانی مدت برای بیماران بستری شده در بیمارستان با عفونت‌های پیشرفت واکسن باید انجام شود. این داده‌ها همچنین دوره زمانی قبل از ظهور نوع Omicron را پوشش می‌دهد، بنابراین مشخص نیست که آیا این اعداد در مورد عفونت با انواع جدیدتر SARS-CoV-۲ اعمال می‌شود یا خیر.

یک متاآنالیز اخیرا از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه میشیگان، داده‌های ۱.۶ میلیون بیمار COVID-۱۹ را که شامل ۵۰ مطالعه بود، بررسی کرد و نشان داد که تقریباً نیمی از مبتلایان به SARS-CoV-۲ نوعی علائم پایدار را چهار ماه پس از تشخیص اولیه آن‌ها گزارش کردند.متاآنالیز نشان داد ۳۴ درصد از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان بستری نشده بودند، علائم ماندگاری را در چهار ماهگی نشان دادند که دوباره، خستگی بارزترین علامت پایدار بود.

کریستوفر برایتلینگ، نویسنده مطالعه جدید بریتانیا، گفت: یافته‌ها نشان می‌دهد که جمعیت زیادی از بیماران COVID-۱۹ از سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ از کووید طولانی مدت رنج می‌برند. برایتلینگ گفت:بدون درمان‌های موثر، کووید طولانی مدت می‌تواند به یک وضعیت بسیار شایع جدید در دراز مدت تبدیل شود.
برچسب ها: ویروس کرونا
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها