پخت غذای آسان باجگر مرغ به سبک آشپز آلمانی
فرادید , 29 بهمن 1402 ساعت 13:29
گروه فیلم: این آشپز آلمانی برای تهیه پای مرغ از 900 گرم پای مرغ، 1 زنجبیل کوچک به اندازه انگشت شست، 5 حبه سیر خرد شده، 1 پیاز کوچک خرد شده، 2 ساقه پیازچه یا 2 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده فلفل سیاه 5 قاشق غذاخوری سس سویا، 3 فنجان آب (در صورت نیاز بعداً اضافه کنید)، 1 فنجان آب آناناس، 3 برگ بو، 2 بادیان ستاره ای، فلفل چیلی، 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و 1/4 قاشق چایخوری پودر مرغ استفاده می کند.
کد مطلب: 456351