گروه علمی: «متیو دومینیک» و «دان پتیت» فضانوردان ناسا، مهارتهای عکاسی خود را در ثبت تصاویر زمین از منظر «ایستگاه فضایی بینالمللی» توصیف کردهاند و توضیح دادهاند که چگونه امکان دیدن پدیدههای فضایی را برای ساکنان زمین فراهم میکنند.
به گزارش ایسنا، دیدن ستارهها از زمین یک تجربه جالب است اما تعداد کمی از مردم این شانس را دارند که از فضا به سیاره خود نگاه کنند و مناظر باورنکردنی را با دوربین به ثبت برسانند. «متیو دومینیک»(Matthew Dominick) و «دان پتیت»(Don Pettit) فضانوردان ناسا در پلتفرم ایکس، راز خود را درباره عکاسی نجومی از مدار پایین زمین فاش کردند.
دومینیک که در حال حاضر به عنوان بخشی از ماموریت «اکسپدیشن ۷۱»(Expedition 71) در ایستگاه فضایی بینالمللی حضور دارد و پتیت که در ماه سپتامبر به سمت پایگاه مداری پرتاب میشود، دانش عکاسی نجومی خود را منتشر کردند و توضیح دادند که چگونه عکسهای باورنکردنی را از زمین، جو آن و ستارهها از ارتفاع ۳۲۰ تا ۴۰۰ کیلومتری سطح زمین میگیرند. دومینیک گفت: این یک منظره باورنکردنی از پنجره ایستگاه است و من متوجه شدم بسیاری از مردم مجذوب عکسهایی هستند که ما از اینجا میگیریم.
عکاسی در واقع یک بخش مهم از نقش فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی است که تصویر سیاره پایینتر را ثبت میکنند. فضانوردان ناسا برای استفاده از دوربین در «مرکز فضایی جانسون» ناسا آموزش دیدهاند. دومینیک که در روز چهارم مارس به عنوان فرمانده ماموریت «کرو ۸»(Crew-۸) شرکت «اسپیسایکس»(SpaceX) به ایستگاه فضایی بینالمللی پرتاب شد، باور دارد که طی مدت حضور خود در فضا بین ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار عکس گرفته است. همچنین، او یک ویدیوی کوتاه تهیه کرده است که نشان میدهد برخی از این عکسهای شگفتانگیز چگونه گرفته شدهاند.