کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فرآیند تهیه شیرینی پای زردآلو به روش آشپز روسی

1 شهريور 1403 ساعت 16:56


گروه فیلم: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد گندم، ۱۰۰ گرم کره، بکینگ پودر کیک ۱/۲ قاشق چایخوری، خامه ترش یا ماست ۱۰۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکر وانیلی ۱/۲ قاشق چایخوری و برای پر کردن: گردو ۲۰۰ گرم، مربای زردآلو ۳ قاشق غذاخوری و برای شربت: عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب گرم ۲ قاشق غذاخوری این پای زردآلو را درست می کند.

...


کد مطلب: 487697

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/487697/فرآیند-تهیه-شیرینی-پای-زردآلو-روش-آشپز-روسی

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir