به روز شده در ۱۴۰۳/۰۶/۲۲ - ۲۰:۴۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۰۱ ساعت ۱۶:۵۶
کد مطلب : ۴۸۷۶۹۷

فرآیند تهیه شیرینی پای زردآلو به روش آشپز روسی

فرآیند تهیه شیرینی پای زردآلو به روش آشپز روسی
گروه فیلم: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد گندم، ۱۰۰ گرم کره، بکینگ پودر کیک ۱/۲ قاشق چایخوری، خامه ترش یا ماست ۱۰۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکر وانیلی ۱/۲ قاشق چایخوری و برای پر کردن: گردو ۲۰۰ گرم، مربای زردآلو ۳ قاشق غذاخوری و برای شربت: عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب گرم ۲ قاشق غذاخوری این پای زردآلو را درست می کند.

...
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها