گروه سياسي_رسانهها: دختر امام خمینی در روز قدس که توسط پدرشان به عنوان روز راهپیمایی علیه اسراییل تعیین شده است درباره این روز یادداشتی در انتخاب منتشر کرده است.
زهرا مصطفوی در یادداشت خود مینویسد: جنگ سوم رژیم صهیونیستی بر ضد مردم مظلوم غزه و تکرار صحنههای دلخراش و فاجعهآمیز کشتار صدها نفر از انسانها و تخریب خانههای آنان دل هر انسانی را به درد میآورد. تصاویر زنان و فرزندانی که قربانی جنون رژیم صهیونیستی شدهاند این سوال را به ذهن میآورد که باید چه کرد؟ و اگر نظام بینالملل به دلیل مشارکت در ایجاد و استمرار این رژیم از جنایات آنان حمایت میکند، جوامع جهانی برای تغییر این واقعیت چه باید بکنند؟ همچنین جوامع اسلامی از موضع برادری که خداوند در قرآن اعلام کرده، برای برادران خود در فلسطین چه تدبیری باید بیندیشند؟ راه خروج از این بن بست 66 ساله چیزی جز راه امام خمینی نیست.
امام (رض) روز قدس را اعلام کردند و همه ملل اسلامی را به تظاهرات و همبستگی فراخواندند تا فرهنگ یکرنگ بودن و امتی شدن حاصل شود. ابتدا امام و پس از ایشان مقام معظم رهبری در کنار فرهنگسازی از مقاومت همهجانبه در لبنان و فلسطین حمایت عملی کردند و خداوند زمانی که ایستادگی آنها را دید، نصرت خود را بر آنان نازل ساخت و به این گونه بود که امیدی برای تغییر این «معادله بسته» نمایان شد ولی دشمن برای برهم زدن فرآیند وحدت امت اسلام که امام آغاز کرده بود افراد جاهل و متعصب اسلامنما را تحت عناوین گروههای تکفیری سازمان داد و آنان را به جان ملتهای مسلمان منطقه انداخت تا اولویت تضاد جهان اسلام با رژیم صهیونیستی تغییر یابد و به تضادهای داخلی مبتنی بر مذهب تغییر جهت دهد و به اینترتیب بود که تضادها را به داخل جهان اسلام هدایت کردند و باز به این گونه شد که این گروهها خواسته یا ناخواسته عملا با طرح اولویتهای بیگانگان در خدمت امنیت رژیم صهیونیستی قرار گرفتند. و اما امروزه با تمرکزی دوباره بر آموزههای امام بازگرداندن آرمان آزادی فلسطین به اولویت جهان اسلام یک تکلیف برای هر مسلمان است.
وضعیت امروز ایجاب میکند که به صورت شفاف با گروههایی که وحدت اسلامی را تهدید میکنند، برخورد قاطع صورت گیرد تا این فرآیند انحرافی مهار شود و یک بار دیگر برخورد با غده سرطانی که جهان اسلام را تهدید میکند، باید در اولویت سیاسی هر مسلمان قرار گیرد و سپس با کار، اشتراک مساعی و تلاش در سطح جوامع اسلامی و دیگر جوامع خواهیم توانست ابعاد انسانی و مشروعیت تاریخی و سیاسی قضیه را روشن سازیم و نهایتا همه به جامعه مظلوم فلسطین کمک کنیم تا این ملت رنجدیده بتوانند مانند دیگر جوامع جهان در صلح، امنیت و به دور از خشونت و کشتار زندگی کنند.