گروه علمی: بیماری آلزایمر رایجترین نوع زوال عقل یا دمانس و یک اصطلاح برای توصیف علت از دست دادن حافظه و مهارتهای تفکر است.به گزارش ایسنا،ویژگی بارز آلزایمر، از بین رفتن تدریجی حافظه است و بررسیها نشان داده که مصرف زیاد برخی از گروههای غذایی میتواند احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.
یک رژیم غذایی صحیح میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا ۳۵ درصد کاهش دهد. همچنین تحقیقات نشان داده است مصرف رژیم غذایی غنی از امگا۳، ویتامینهای گروه B مانند B۶، B۹ ،B۱۲ و آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین A، C، E، بتاکاروتن، سلنیوم و... میتواند تا حد زیادی خطر ابتلا یا پیشرفت بیماری آلزایمر را کاهش دهد.