گروه سیاسی: نماینده ادوار مجلس گفت: دولت چهاردهم در مواردی به ویژه در حوزه سیاست خارجی بدشانسی آورد و مجبور به تقبل هزینههایی که مربوط به کشورهای خارجی بود، شد. در نهایت تمام تلاش خود را برای رفع تشنج داخلی و مسائل بینالمللی داشته است. سیاست خارجی فعلی قابل مقایسه با قبل نیست. ریاست جمهوری شخصا در تمام جلساتی که باعث پیوند سیاسی با کشورهای دیگر میشود، شرکت میکند.
به گزارش ایلنا، عزتالله یوسفیانملا نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره عملکرد دولت وفاق ملی در عرصه سیاست داخلی و خارجی و تلاش دولت چهاردهم در ماههای اخیر گفت: تمام تلاش دولت این است که تمام شعارها و وعدههای انتخاباتی را محقق سازد، اما اتفاقات اخیر در حوزه سیاست خارجی تشنج های بسیاری را برای دولت وفاق ملی ایجاد کرده است. دولت چهاردهم در زمینه اقتصادی، شعارهایی نظیر اقتصاد ملی و مردمی و سپردن امور اقتصادی به مردم را وعده داده بود؛ در همین مدت کوتاه جلسات فراوانی با بازار تولید و صنعت برگزار شده و دولت چهاردهم بسیار به این بازارها بها داده و به دنبال این بودند که صادرات خارجی را بیشتر مدیریت کنند.
یوسفیانملا درباره اینکه تمرکز دولت طبق اولویت باید روی چه حوزههایی از نظر سیاسی و اقتصادی و اجتماعی باشد، گفت: اولویتبندی برنامههای دولت مسئله معیشتی مردم در درجه اول و بعد افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان و توجه به قشرآسیبپذیر در درجه دوم باید باشد. به نقدینگی نباید زیاد دامن زد و توزیع پول باعث تورم میشود. دولت با بودجهای که دارد باید برای بهبود معیشت مردم گامهایی را بردارد.
وی در ارتباط با برقراری تعادل بین سیاست خارجی و داخلی دولت بیان کرد: دولت چهاردهم در مواردی به ویژه در حوزه سیاست خارجی بدشانسی آورد و مجبور به تقبل هزینههایی که مربوط به کشورهای خارجی بود، شد. در نهایت تمام تلاش خود را برای رفع تشنج داخلی و مسائل بینالمللی داشته است.
سیاست خارجی فعلی قابل مقایسه با قبل نیست. ریاست جمهوری شخصا در تمام جلساتی که باعث پیوند سیاسی با کشورهای دیگر میشود، شرکت میکند. مانند آخرین جلسه بریکس که ایشان شخصا در این جلسه حضور داشتند. به طورکلی در همین مدت کوتاه، دولت تمام تلاش خود را برای رفع تنش داشته است. هم در داخل کشور و برای نزدیک شدن به مردم و هم در خارج برای ارتباطات سیاسی بینالمللی روابط و تعاملاتی را برقرار کرده است. اگر مشکلات اخیر مانند اتفاقات لبنان و غزه پیش نمیآمد، مردم بیشتر متوجه برونرفت دولت از ناکامیها بودند.
این نماینده ادوار مجلس درباره تاثیر تعرض اخیر اسرائیل به ایران بر سیاستهای دفاعی و امنیتی کشور بیان کرد: چون ایران عضو آژانس بینالمللی است اسرائیل نمیتواند به اماکن هستهای ما آسیب برساند در مورد ضرر اقتصادی هم چون نفت برای تمام جهان مهم است در این مورد هم نتوانسته کاری انجام دهد و ناگزیر به سمت پایگاههای نظامی ما آمدند و که هزینه انسانی ولو به تعداد کم داشتیم. با اصابت ۱۴۰ حمله موشکی ما فقط دو شهید در این راه داشتیم و معادلاتی که انجام داده بودند هم اشتباه درآمد.
یوسفیان ملا اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبری بر عدم شتابزدگی و تعلل در واکنش به حملات اسرائیل باید پاسخهایی که داده میشود متناسب با اتفاقی که افتاده باشد. احساسات باید کنار گذاشته شود. برای پاسخ دادن نه باید عجله داشت و نه بیتوجهی کنیم. نتیجه اتفاقی که افتاده باید در همان حدی که هست داده شود نه بیشتر و نه کمتر.