این
ادویه از میوه خشک شده گیاه Capsicum به دست آمده و عطر و طعم بینظیری برای غذاهای شما به ارمغان میآورد. البته که غذاهایی که فلفل قرمز دارند، باعث افزایش اشتهای شما هم میشوند!
اما چرا باید فلفل قرمز را به عنوان یک چاشنی و ادویه برای غذاهای خود استفاده کنیم؟ این ادویه چه خواصی برای سلامت بدن و غذاهای ما دارد؟
در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با خواص فلفل قرمز در غذا، به خصوص برای سلامت بدن، آشنا شوید.
چرا فلفل قرمز استفاده کنیم؟
شاید بتوان در اولین نگاه، رنگ قرمز اشتها برانگیز فلفل قرمز در غذا را دلیلی برای استفاده از آن در غذاهایمان بدانیم. اما دلیل استفاده از این چاشنی پودری فقط و فقط رنگ و لعاب خوب نیست؛ بلکه:
1. تقویت کننده طعمها:
فلفل قرمز طعمی تند و در عین حال شیرین دارد که همین، تعادل جالبی در عطر و طعم غذاها ایجاد میکند. پودر فلفل قرمز را میتوان در انواع غذاها مانند کباب و خورشت و حتی انواع سالاد به عنوان طعم دهنده استفاده کرد.
این ادویه نتیجه چشم برانگیزی در عطر و طعم غذاهای شما ایجاد میکند.
2. رنگ و لعاب درخشان و زندهتر غذا:
ادویه فلفل قرمز نه تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه گاهی اوقات به عنوان رکن اصلی برای رنگارنگ کردن بشقاب غذای شما استفاده میشود. فرقی ندارد فلفل قرمز تازه در غذا میریزید یا پودر فلفل قرمز؛ در هر حالت با رنگ روشن قرمز و جذابی در بشقاب غذایتان مواجه خواهید شد.
3. تقویت متابولیسم بدن و کاهش وزن:
اگر ما به دنبال غذاها و چاشنیهایی هستیم که در غذا بریزیم تا متابولیسم بدنمان بالا برود و وزنمان کاهش پیدا کند. فلفل قرمز یکی از همین ادویههاست که به دلیل وجود ماده کپسایسین، متابولیسم بدن را افزایش داده و به مرور زمان به کاهش وزن و سوزاندن چربی در بدن کمک میکند.
4. تقویت سیستم ایمنی:
فلفل قرمز و پودر آن سرشار از ویتامین C و انواع آنتی اکسیدانهاست. آنتی اکسیدان و ویتامین سی به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با انواع بیماری و آلودگیها در بدن، کمک میکند.
5. کاهش التهاب و درد:
کپسایسین موجود در گیاه فلفل قرمز علاوه بر رنگ و لعاب جذاب خود، از خواص ضد التهابی نیز برخوردار است. این ماده میتواند درد و التهاب مزمن در بدن، از جمله دردهای عضلانی و مفصلی را به حداقل برساند.
6. بهبود گردش خون و تقویت سلامت قلب:
مصرف فلفل قرمز پودر شده در غذا، میتواند جریان خون را تقویت کند و سطح کلسترول بد در خون را کاهش دهد. این امر به پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی کمک کرده و سلامتی قلب را تضمین میکند.
چطور از فلفل قرمز استفاده کنیم؟
راحتترین روش برای استفاده از فلفل قرمز در غذا، استفاده از پودر تازه، مرغوب و با کیفیت آن است. اما شما میتوانید از فلفل قرمز تازه هم استفاده کنید. حالا سوال مهمتر اینجاست که چطور؟ به عبارتی دیگر، فلفل قرمز (چه تازه و چه پودر آن را) در غذاهایمان استفاده کنیم؟
• پودر فلفل قرمز:
در هر غذا، بسته به ذائقه خودتان، بین ۱/۲ تا ۱ قاشق چایخوری کامل از آن را استفاده کنید.
• فلفل قرمز تازه:
باز هم بسته به سلیقه و ذائقه، نصف یک فلفل قرمز تازه و تند، یا ۱ عدد کامل آن را در غذا خرد کنید.
نحوه استفاده و نگهداری از فلفل قرمز
بهترین شیوه برای استفاده و نگهداری از فلفل قرمز این است که:
• پودر فلفل قرمز را در ظرفی در بسته و تیره رنگ بریزید.
• ظرف حاوی فلفل را در محیطی خشک، خنک و به دور از نور خورشید قرار دهید.
• حتماً برای برداشتن فلفل قرمز پودر شده، از قاشق تمیزی که خیس نباشد استفاده کنید.
این نکات به شما کمک میکنند تا فلفل قرمز را به درستی نگهداری کرده و از آلوده شدن آن به میکروب و یا کپک زدن و ... جلوگیری کنید.
آیا خرید فلفل قرمز برای آشپزی ارزش دارد؟
اگر میخواهید فراتر از یک آشپزی ساده بروید و غذاهایی خوش رنگ و لعاب و با عطر و بویی منحصر به فرد بپزید، به شما پیشنهاد میکنیم تا حتماْ به دنبال خرید پودر فلفل قرمز بروید.
با
خرید فلفل قرمز با کیفیت و درجه یک از برندهای ایرانی معتبر، میتوانید از خواص بینظیر این چاشنی، نهایت لذت را ببرید.
پس بله؛ خرید فلفل قرمز پودر شده ارزشش را دارد، به شرطی که از برندهای معتبر، استاندارد و با کیفیتی مانند مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها آن را بخرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فلفل قرمز، قیمت و نحوه خرید آن میتوانید به وبسایت
فروشگاه آنلاین گلها سری بزنید.