به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۸:۴۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب : ۵۰۸۹۳۳

حاشیه‌های سفر آنالنا بربوک به سوریه

حاشیه‌های سفر آنالنا بربوک به سوریه
گروه بین الملل: وزیرخارجه آلمان به نمایندگی از سوی اتحادیه اروپا با رهبری جدید سوریه درباره ازسرگیری روابط سیاسی مذاکره کرد. یکی از معیارهای اصلی حقوق زنان است. بربوک اما کمبودهای آشکاری در رفتار رهبری اسلام‌گرای سوریه تجربه کرد.
سفر آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان به دمشق نشان داد که رهبری جدید سوریه مشکلات عمده‌ای در برخورد با سیاستمداران تأثیرگذار زن خارجی دارد.
روز جمعه گذشته  (۱۴ دی‌ماه) احمد الشرع، حاکم بالفعل سوریه با آنالنا بربوک در دمشق دیدار کرد. در ویدیویی که از هنگام ورود وزیر خارجه آلمان به کاخ ریاست جمهوری سوریه منتشر شده، دیده می‌شود که الشرع احتمالا به دلایل مذهبی، از دست دادن با بربوک خودداری کرده است.
دست ندادن الشرع با بربوک موجی از انتقادات و اعتراضات را در شبکه ‌های مجازی برانگیخت اما این تمام ماجرا نبود. طبق تحقیقات تیم راستی‌آزمایی شبکه خبری "ان‌تی‌وی" آلمان، تصاویر بربوک در کانال‌های وابسته به گروه هیئت تحریر شام (HTS) تار و غیرقابل تشخیص شده است.
یکی از کانال‌های نزدیک به هیئت تحریر شام به نام "المرار" چهار تصویر از دیدار رسمی بربوک و هیئت آلمانی-فرانسوی در دمشق منتشر کرد. در هیچ‌یک از این تصاویر، چهره وزیر خارجه آلمان قابل مشاهده نبود، اما چهره وزیر خارجه فرانسه مشخص بود.
در یکی از تصاویر، چهره دو فرد دیگر نیز تار شده است. به نظر می‌رسد این افراد دو مترجم زن باشند که برای ترجمه مذاکرات دیپلماتیک در دیدار حضور داشتند. مقایسه تصاویر با منابع دیگر این موضوع را تأیید می‌کند.
وزیر خارجه آلمان حقوق زنان را معیاری برای امکان آغاز دوباره روابط سیاسی میان اتحادیه اروپا و سوریه اعلام کرده بود. به دلیل جنگی که طی سال‌های گذشته بشار اسد علیه مردم خود به راه انداخت، اتحادیه اروپا و ایالات متحده تحریم‌های گسترده‌ای علیه سوریه اعمال کرده‌اند.
احتمال می‌رود که هیئت تحریر شام به رهبری احمد الشرع در آینده رویکردی معتدل‌تر اتخاذ کند. رهبر این گروه پیش از به قدرت رسیدن، عمامه و نام مستعار خود، ابومحمد جولانی را کنار گذاشته و به طور علنی از گذشته افراطی خود فاصله گرفته است.
او درست پیش از سال نو میلادی اعلام کرد که قصد دارد گروه اسلام‌گرای "هیئت تحریر شام" را منحل و ظرف چهار سال انتخابات برگزار کند. با این حال، کارشناسان سوریه در مورد نیت واقعی الشرع تردید دارند.
این کارشناسان یادآوری می‌کنند که "هیئت تحریر شام" پیش از حمله سریع خود به سوی دمشق، به‌طور استبدادی در مناطق شمال غرب سوریه حکومت می‌کرد. سازمان‌های حقوق بشری نیز موارد شکنجه و قتل مخالفان سیاسی در دوران حکومت "هیئت تحریر شام" را مستند کرده‌اند.
 
برچسب ها: سوریه
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها