عوض حیدرپور در گفتوگو با ایلنا٬ در پاسخ به سوالی درباره حواشی ایجاد شده درخصوص دیدار ظریف با امیر کویت در صحن سازمان ملل اظهار داشت: البته روادید وزیر بهداشت پیش از این دیدار صادر شده بود و این گفته که ملاقات ایشان با امیر کویت برای پیگیری و رایزنی در خصوص این موضوع بوده صحت ندارد٬ اما روابط دیپلماسی دوجانبه و چندجانبه ایجاب میکند که گاهی حتی با دشمنمان هم وارد مذاکره شویم. اگرچه امیر کویت بارها پس از به درک واصل شدن صدام نسبت به برقراری ارتباط دوستانه با ایران ابراز تمایل کرده است.
وی افزود: رفتار آقای ظریف کاملا براساس عرف دیپلماتیک و شئون بینالمللی بوده و انتقادهای مخالفان در این خصوص بیاساس است. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در توضیح هجمههای رسانهای علیه رئیس جمهور در جریان حادثه منا نیز خاطرنشان کرد: آقای روحانی وقتی در جریان این حادثه قرار گرفت که داخل هواپیما و عازم نیویورک بود و با این وجود بلافاصله ارتباط مستقیمی با معاون اول برقرار کرد و در تمام این مدت کاملا در جریان امور قرار داشت.
حیدرپور تصریح کرد: با توجه به امکانات ارتباطی دنیای امروز حضور فیزیکی رئیسجمهور چندان اهمیتی ندارد و ایشان چه در هواپیما چه در نیویورک و چه در هر جای دیگری همانطور که از دفتر کارش قادر به پیگیری امور است٬ میتواند این مسائل را هم مدیریت کنند. حیدرپور در پایان با اشاره به نطق رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید در نیویورک میماند تا سخنرانیاش را در مجمع عمومی ایراد کند و چنانچه دیدید بلافاصله پس از انجام این سخنرانی جانانه و دفاع از مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر مطالبات مردم و جهان اسلام به کشور بازگشت. فراموش نکنید وظیفه معاون اول و اساسا فلسفه وجودی حضور وی در کنار رئیس جمهور این است که در صورت عدم حضور مسئول اول اجرایی کشور وظایف او را انجام دهد.