* اصلاحطلبان با بهرهگیری از الگوی انتخابات 92 با وحدت و همگرایی تلاش میکنند اولا سطح مشارکت در انتخابات مجلس را افزایش دهند که البته در کنار تلاش اصلاحطلبان، ایجاد فضای رقابتی در انتخابات نیز به این افزایش سطح مشارکت کمک میکند، ثانیا اصلاحطلبان با ارائه یک لیست واحد در صدد کسب اکثریت کرسیهای مجلس هستند.
* جلسات برگزارشده شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان نشان میدهد که اصلاحطلبان با وحدت و همدلی به دنبال تکمیل پروژه انتخابات 92 در انتخابات مجلس هستند. تاکنون جلسات این شورا با همدلی و همگرایی همه احزاب و شخصیتهای عضو برگزار شده است و حضورنداشتن برخی احزاب و شخصیتهای اصلاحطلب در این شورا به معنای نادیدهگرفتن آنها نیست و حتما در کارگروههای مختلف از نظرات این بزرگواران استفاده خواهد شد. باید به این نکته توجه کرد که هیچ حزب و تشکلی نمی تواند خود را محور یک جریان بداند. در بدنه اصلاحطلبان، خروجی تمام تصمیمات بر اساس خرد جمعی صورت میگیرد. من بر این باورم که اصلاحطلبان باید آسیبپذیری خود را به حداقل برسانند. در جریان اصلاحات نمیتوان بین احزاب مختلف وزنکشی کرد و اگر به دنبال سهمخواهی و وزنکشی باشیم ضرر خواهیم کرد.
* اصلاحطلبان با در آیندهای نزدیک با انتشار برنامه راهبردی خود، افکار عمومی را در جریان قرار خواهند داد. معتقدیم نماینده مجلس باید کارکرد ملی داشته باشد و برنامههایش کلانمحور باشد.
* در همه حوزههای انتخاباتی، معیار انتخاب کاندیدا یا کاندیداهای آن حوزه بر اساس شایستگی و رایآوری آنها و با محوریت شورای اصلاحطلبان حوزه و استان صورت گیرد. باید اتفاقی که در انتخابات 92 صورت گرفت برای انتخاباتهای آینده و از جمله انتخابات اسفندماه سال جاری الگو شود.
* ممکن است در صورت آمادگی اصولگرایان، ائتلاف نسبی با آنها داشته باشیم. به این معنا که بین دو لیست چند نفر مشترک داشته باشیم. ما آمادگی تعامل را داریم اما اینکه یک فرد اصولگرا در لیست اصلاحطلبان باشد یا یک فرد اصلاحطلب در لیست اصولگرایان، با شناختی که از دو جریان داریم عملی نیست.