گروه علمی: اگرچه نمیتوان به راحتی گفت که چرا نوشیدن چای ریسک مرگومیر را پایین میآورد، اما این یافته آنقدرها غافلگیرکننده نیست. چای از نظر ترکیبات زیستفعال بسیار غنی است و استرس و التهاب را کاهش میدهد.دادههای بیوبانک بریتانیا نشان میدهد افرادی ...
گروه علمی:نتایج بررسی منتشر شده در سالنامه طب داخلی نشان میدهد: نوشیدن حداقل دو فنجای چای در روز سلامت قلب را حفظ کرده و کمک میکند تا فرد عمر طولانیتری داشته باشد.در این بررسی آمده است: افرادی که روزانه بیش از دو فنجان چای مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که مصرف این نوشیدنی در برنامه روزانه آنان ...
گروه سلامت: نوشیدن چای همراه با میوه تولید سم کرده و بلافاصله بعد از غذا شما را دچار کم خونی میکند.
مقدار مشخص و مفید مصرف چای سیاه در طول روز حدود 3 فنجان می باشد بیشتر از آن می تواند شما را از خوردن مایعات دیگر از قبیل آب باز می دارد و این باعث می شود که عوارضی در بدنتان بوجود بیاید.
...
گروه علمی: چای یکی از رایجترین نوشیدنیهای موجود در ایران و بسیاری از نقاط جهان است؛ آیا میدانستید برخی از افراد چای را با شیر مخلوط میکنند؟ اما سوال این است که ریختن شیر داخل چای صحیح است یا غلط؟
احتمالا کسانی که به مصرف چای علاقه دارند، فقط آن را به دلیل رضایت خودشان میل می...
گروه سلامت: تحلیل و آنالیز دیانای محیطی از نمونههای گیاهی قدیمی مربوط به چند دهه پیش نیز میتواند اطلاعاتی درباره جمعیت حشرات در گذشته و همچنین به منظور مقایسه آنها با زمان حاضر فراهم سازد. طبق یک مطالعه اخیر منتشر شده در مجله "Biology Letters"، تیمی به رهبری یک متخصص ...
گروه علمی: چای و قهوه از نوشیدنیهای محبوب تمام کشورهای دنیا هستد که بسیاری از افراد آنها را با طعمی شیرین میپسندند. ما ایرانیها نیز اغلب عادت داریم که چای را با شیرینی بخوریم. اما همانطور که میدانیم قند و شکر مفید نیست و موجب آلزایمر، پوسیدگی دندان و دیابت و بیماریهای دیگر ...
گروه علمی: نتایج تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن چای یا قهوه ممکن است خطر سکته مغزی و زوال عقل را حدود یک سوم کاهش دهد.زوال عقل یک تخریب عملکرد مغز و سلامت کلی است که با افزایش سن ایجاد میشود و علائم آن شامل از دست دادن حافظه، مشکلات زبان و تغییر در خلق و خوی است.
سکته مغزی زمانی رخ می...
گروه علمی:اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری ها می شود و ضرر خواهد داشت.این موضوع مخصوصاً در مورد چای هندی که با شکر و شیر سرو می شود، بیشتر صدق می کند زیرا خطر رشد باکتری را افزایش می دهد.چای میوه ای هم خاصیت خود را بعد از دوباره گرم کردن از دست می ...
گروه سلامت: اگر برای سلامت خود ارزش قائل می شوید نباید چای را دوبار گرم کنید و مصرف کنید.شما همیشه این حق انتخاب را دارید که چای را دوباره گرم کنید و یا آن را تازه مصرف کنید البته که گرم کردن دوباره چای دم شده، بو و خاصیت آن را از بین می برد.اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن ...
گروه علمی: اکثر ما شنیدهایم که چای خوردن بیش از حد به ویژه در نزدیکی زمان خواب و استراحت کیفیت خواب را دچار مشکل میکند، اما بنظر میرسد مطالعات جدید این باور را رد کرده و تاکید دارد که مصرف طولانی مدت چای تاثیرات بیخوابی مزمن بر سلامت را کاهش میدهد.
محققان دانشگاه Westlake ...
گروه سلامت:محققان میگویند مصرف طولانی مدت چای میتواند سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماریهای ناشی از اختلال خواب را کاهش دهد. ممکن است شنیده باشید که نوشیدن بیش از حد چای در نزدیکی زمان خواب میتواند خواب شما را مختل کند، اما طبق یک مطالعه جدید، مصرف طولانی مدت چای ...
گروه علمی:محققان می گویند مصرف طولانی مدت چای می تواند سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از اختلال خواب را کاهش دهد. ممکن است شنیده باشید که نوشیدن بیش از حد چای در نزدیکی زمان خواب می تواند خواب شما را مختل کند، اما طبق یک مطالعه جدید، مصرف طولانی مدت چای ممکن است تاثیر بی خوابی ...
گروه اقتصادی:مدیراجرایی سندیکای چای گفت: با توجه به افزایش ۳۷ تا ۴۸ درصدی نرخ خرید تضمینی، هزینههای کارگری و... نرخ چای خشک ۱۰ تا ۶۰ درصد افزایش مییابد.صادق حسنی مدیراجرایی سندیکای چای گفت: با توجه به گرمای هوا، تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کمتر ...
گروه سلامت: محققان می گویند مصرف طولانی مدت چای می تواند سلامت روده را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری های ناشی از اختلال خواب را کاهش دهد. ممکن است شنیده باشید که نوشیدن بیش از حد چای در نزدیکی زمان خواب می تواند خواب شما را مختل کند، اما طبق یک مطالعه جدید، مصرف طولانی مدت چای ممکن است تاثیر بی خوابی ...
گروه سلامت: یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به فواید بسیار نوشیدنی چای گفت: این فواید زمانی نصیب بدن میشود که چای بصورت تازهدم و به میزان متعادل مصرف شود.علی اشرف رشیدی کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به محبوبیت نوشیدنی چای در جهان گفت: چای بیشک یکی از محبوبترین نوشیدنیها در ...
گروه اقتصادی:رییس سازمان چای کشور گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، ۱۴هزار و ۶۳۵ تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شده است.حبیب جهانساز از خرید ۱۴هزار و ۶۳۵ تن برگ سبز چای از ابتدای فصل برداشت تاکنون خبر داد و گفت: ۹۹.۴ درصد از مجموعه برگ سبز خریداری شده درجه یک بوده است.
به گفته وی، از ...
گروه علمی:نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن چای ممکن است سلامت قلب و مغز، عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشد و خطر سرطان را کاهش دهد. محققان خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد با کیفیت بهتری نیاز است.چای بعد از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. چهار نوع اصلی چای شامل ...
گروه سلامت:در یک اتفاق جالب علمی دانشمندان برجسته تغذیه از سرتاسر جهان گرد هم آمدند تا آخرین شواهد حاکی از نقش چای در ارتقای سلامت مطلوب انسان را بررسی کنند.به عنوان دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان بعد از آب، بیش از 159 میلیون آمریکایی در هر روز چای می نوشند. این در حالی است که در برخی نقاط جهان مردم در ...
گروه اقتصادی: مدیر اجرایی سندیکای کارخانههای چای شمال از کاهش برداشت برگ سبز چای بهدلیل تداوم سرما در استانهای شمالی خبر داده است. بهگفته او، این امر فعالیت کارخانههای فرآوری چای را نیز در این استانها محدود کرده است. صادق حسنی میگوید: از میان ۱۷۰ کارخانه فرآوری ...
گروه سلامت:در یک اتفاق جالب علمی دانشمندان برجسته تغذیه از سرتاسر جهان گرد هم آمدند تا آخرین شواهد حاکی از نقش چای در ارتقای سلامت مطلوب انسان را بررسی کنند.به عنوان دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان بعد از آب، بیش از 159 میلیون آمریکایی در هر روز چای می نوشند. این در حالی است که در برخی نقاط جهان مردم در ...