گروه علمي: مطالعه نشان می دهد منطقه مغزی مرتبط با حافظه و زوال عقل، می تواند نشانه های مهمی از بیماری های سلامت روان نظیر اعتیاد، اضطراب و افسردگی را به همراه داشته باشد.
گروه علمی: اضطراب بیش از آن چه فکر کنید می تواند بر بدن انسان تاثیرگذار باشد. این شرایط می تواند موجب یبوست، نفخ، اسهال، گرفتگی های عضلانی، و دیگر مشکلات گوارشی شود.
گروه جامعه: سرگروه روانشناسی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به زنگ خطر تهدید مخدرهای نوظهور برای دانشآموزان گفت: آسیبهایی مانند انواع اختلالهای رفتاری و خلقی از جمله افسردگی، اضطراب، ناامیدی و گرایش به مصرف مواد بین دانشآموزان مشاهده میشود.
گروه علمی: بیماری آلزایمر، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که به تدریج تواناییهای ذهنی بیمار تحلیل میرود. بارزترین نوع از انواع مختلف زوال عقل، اختلال حافظهاست. بیماری آلزایمر 2 تا 5 درصد اشخاص مسن را دربر میگیرد و گاهی هم بر اشخاص جوانتر حمله میکند.
گروه علمی: فعالسازی رشتههای عصبی مغز در اثر استرس، سیگنالهای شیمیایی هشداردهندهای را از موشی به شریک خود منتشر میکند و استرس را از موشی به موش دیگر انتقال میدهد. به بیان دیگر، اضطراب مسری است.
گروه علمی: یک متخصص طب ایرانی گفت: "اسطوخدوس" را جاروب دِماغ یا مغز مینامند، زیرا رطوبت مغز را زایل میکند و موجب نشاط افراد میشود و ذهن را باز میکند و برای درمان بیخوابی ناشی از خستگی، اضطراب و بیشفعالی مغز، مفید است.
گروه جامعه: مشاور وزیر بهداشت در حوزه سلامت روان، گفت: زنان بیشتر از مردان دچار اضطراب هستند و حدود ۲۹ درصد افراد در کشور علائم افسردگی را به صورت بارز دارند.