گروه علمی: دانشمندان بر این باورند که بین عمر طولانی تر و نوشیدن چای ارتباطی وجود دارد، اما همه اینها به "نسبت ایده آل" برمی گردد.به گزارش جماران،تحقیقات متخصصان نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز می تواند به کاهش "پیری بیولوژیکی" کمک کند و پیشنهاد کرد که چای سیاه حاوی مواد ...
گروه علمی: دانشمندان بر این باورند که بین عمر طولانی تر و نوشیدن چای ارتباطی وجود دارد، اما همه اینها به "نسبت ایده آل" برمی گردد.
به گزارش جماران؛ تحقیقات متخصصان نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز می تواند به کاهش "پیری بیولوژیکی" کمک کند و پیشنهاد کرد که چای سیاه ...
گروه علمی: تحقیقات نشان میدهد که چای نقش مستقیمی در کاهش وزن نیز دارد. چایها حاوی کاتچین هستند که میتوانند متابولیسم را با تحریک بدن در راستای از بین بردن سریعتر چربیها و سوزاندن کالریِ بیشتر افزایش دهند. کاتچینها نوعی ترکیب گیاهی با خواص آنتیاکسیدانی قوی هستند....
گروه علمی: مصرف بیش از حد چای و بیش از ۵ فنجان در روز به دلیل مقدار بالای کافئین میتواند مشکلاتی را برای افراد ایجاد کند، که مهمترین آن، ایجاد کمخونی است.به گزارش ایسنا، یک استکان چای شیرین در کنار نان و پنیر نوستالژی فراموشنشدنی است که با توجه به تغییر در ذائقه مردم، هنوز هم ...
گروه سلامت: یک مقاله تحقیقاتی منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان میدهد که مصرف منظم چای سبز و سیاه ممکن است به حفظ سلامت قلب کمک کند. چای سرشار از فلاونوئیدها است، یک عامل طعم دهنده که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که باعث کاهش فشار خون و افزایش کلسترول میشود.به گزارش همشهری آنلاین،...
گروه علمی: چای سیاه یک نوشیدنی محبوب در تمام دنیا و بهویژه در بین ایرانیهاست؛ که به طور روزانه مورد استفاده قرار میگیرد. سرانه مصرف این نوشیدنی در کشور ما سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون کیلوگرم ذکر شده است؛ که به طور تقریبی حدود ۱.۵ کیلوگرم در سال برای هر نفر است. از همین رو ما جزو پنج کشور ...
گروه علمی: برخی مطالعات نشان دادهاند که نوشیدن قهوه، چای و سایر نوشیدنیهای کافئیندار جذب آهن را مهار میکند، اما آیا چایهای گیاهی مانند چای بابونه، نعناع فلفلی یا زنجبیل نیز میتوانند جذب آهن را کاهش دهند؟
به گزارش خبرآنلاین، چای سیاه یک نوشیدنی محبوب در تمام دنیا ...
گروه سلامت: مصرف چای میتواند بر برخی افراد تأثیر منفی بگذارد. اگر نگرانیهای قلبی عروقی دارید، باید مراقب نوع چایی که می نوشید باشید؛ حتی در براخی موارد ضروری است چای را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
به گزارش خبرآنلاین،چای طبیعی کافئیندار است و تمام چایهای سیاه، سبز، اولانگ و ...
گروه علمی: بر اساس مطالعهای که در مجله تغذیه بالینی آسیا و اقیانوسیه منتشر شده است، چای سیاه میتواند قند خون را به خصوص بعد از خوردن غذاهای حاوی ساکارز پایین بیاورد.
به گزارش بهداشت نیوز، چای شیریننشده، سرشار از آنتیاکسیدان است که از بیماریهای مزمن جلوگیری میکند ...
گروه سلامت: افراد مسنتر با گذشت زمان تغییراتی در بدن خود تجربه میکنند که باعث میشود آب کمتری در بدنشان باقی بماند. به گزارش خبرآنلاین؛ همچنین احتمال دارد از داروهایی استفاده کنند که منجر به کمآبی بدن شود. بهترین نوشیدنیهایی که برای سالمندان و افراد بالای ۵۰ سال ...
گروه سلامت: خوردن بیسکوئیت همراه با چای و فراتر از ان زدن بیسکوئیت در چای، یک عادت آرامش بخش برای اکثر مردم کشورهایی نظیر ایران، هند و بریتانیا است. هیچ کس اصلا از خوردن این ترکیب غذایی خوشمزه احساس بدی نمیکند بسیاری نیز از خوردن آن لذت میبرند. به گزارش همشهری آنلاین،اما نکته غم انگیز و ...
گروه علمی: در حالی که چای حاوی کافئین و کاتچین است (آنتی اکسیدان های طبیعی که گفته می شود مصرف انرژی و چربی سوزی را افزایش می دهند)، تحقیقات نتایج متفاوتی را در مورد استفاده از چای برای کاهش وزن و حفظ وزن نشان می دهد.
به گزارش سلامت نیوز، تبلیغات زیادی در مورد فواید چای وجود دارد به خصوص در مورد ...
گروه علمی: نوشیدن چای بدون شیرینی به هیدراته ماندن شما کمک می کند که می تواند با جلوگیری از پرخوری ناشی از تشنگی اشتباه با گرسنگی، به کاهش وزن کمک کند.به گزارش سلامت نیوز، در حالی که چای حاوی کافئین و کاتچین است (آنتی اکسیدان های طبیعی که گفته می شود مصرف انرژی و چربی سوزی را افزایش می دهند)، ...
گروه علمی: چای سیاه یک نوشیدنی محبوب است که میلیونها نفر در سراسر جهان از آن لذت میبرند. در حالی که بیشتر ما چای سیاه را به دلیل طعم آن مینوشیم، این نوشیدنی آرامش بخش مملو از آنتی اکسیدانهای قوی و ترکیبات مفیدی است که میتواند سلامت ما را افزایش دهد.
به گزارش ...
گروه سلامت: یکی از نوشیدنیهایی که به لحاظ غذایی کشورهای ایران، هند و بریتانیا رابه هم پیوند میدهد، چای است. این سه کشور از یک جهت دیگر نیز با یکدیگر پیوند دارند و آن علاقه مردم این کشورها به مصرف چای و بیسکوئیت به عنوان میان وعده است. اما ترکیب غذایی این عصرانه خوشمزه به رغم ظاهر سالمی که ...
گروه اقتصادی: مدیراجرایی سندیکای چای گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت ۱۱۴ هزارتن برگ سبز چای با ارزش ۱۸۶۰ میلیاردتومان از چایکاران خریداری شده است.به گزارش بازار، صادق حسنی، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۱۴ هزارتن برگ سبز چای با ارزش ۱۸۶۰ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده که نسبت ...
گروه علمی: نوشیدن بیش از حد چای و قهوه سیستم عصبی را تحریک کرده و منجر به وابستگی فیزیولوژیکی می شود.به گزارش همشهری آنلاین،متخصصان توصیه به محدود کردن مصرف چای و قهوه کردهاند، زیرا به گفته آنها این دو نوشیدنی وابستگی فیزیولوژیک (جسمانی) ایجاد میکنند.
...
گروه علمی: دادههای بیوبانک بریتانیا نشان میدهد افرادی که روزانه حداقل دو فنجان چای سیاه مصرف میکنند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. محققان میگویند نرخ مرگومیر در این دسته از افراد در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر است.
به گزارش بهداشت ...
گروه سلامت: مطالعات نشان میدهد افرادی که اغلب نوشیدنیهای گرم مینوشند، ۲.۸ برابر بیشتر نسبت به افرادی که نوشیدنیهای گرم مصرف نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری هستند.به گزارش خبرآنلاین، مطالعهای در دانشگاه کمبریج صورت گرفت که نشان میدهد نوشیدن قهوه یا چای ...
گروه علمی: برخی از محققان میگویند در روزهای گرم تابستان برای پایین آوردن دمای بدن، به جای نوشیدن یک لیوان آب خنک بهترین راه نوشیدن یک فنجان چای داغ است. چای داغ تعریق را بالا میبرد و دمای بدن را زودتر پایین میآورد.
به گزارش ایرنا، پیتر مکناگتون عصبشناس دانشگاه کمبریج،...