به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ - ۲۱:۵۸
 
۱۴
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۲/۱۵ ساعت ۱۳:۵۰
کد مطلب : ۴۰۷۷۳

میوه؛ هدیه فوق العاده طبیعت /تصاوير

گروه علمي: میوه ها از گذشته های دور تا به امروز بخشی جدایی ناپذیر از زندگی انسان را تشکیل داده اند. بسیاری از میوه ها از جمله میوه های گوشتدار مانند سیب، هلو، گلابی و هندوانه از ارزش تجاری به عنوان ماده غذایی برای انسان برخوردار هستند که به صورت تازه، مربا و یا کنسروشده مصرف می شوند. میوه ها در تولید مواد غذایی مانند کلوچه ها، کیک ها، ماست، بستنی، نوشیدنی و بسیاری نمونه های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. میوه ها به طور کلی غنی از فیبر، آب، ویتامین، قند و همچنین حاوی مواد شیمیایی مختلف شناخته شده و ناشناخته هستند. مصرف منظم میوه خطر ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی عروقی (به ویژه بیماری عروق کرونر قلب)، سکته، آلزایمر، آب مروارید و برخی بیماری های مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد. رژیم های غذایی حاوی مقدار کافی از پتاسیم میوه ها و سبزیجات به کاهش احتمال ابتلا به سنگ کلیه و کاهش آثار تحلیل استخوان کمک می کند. همچنین، میوه ها کم کالری بوده و از این رو برای رژیم های غذایی کاش وزن مناسب هستند.
مرجع : زيست نيوز