به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ - ۱۴:۴۹
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۰/۲۶ ساعت ۱۵:۲۸
کد مطلب : ۲۸۳۴۱

جلسه چاره‌اندیشی براي​آلودگی​ هوای اهواز

گروه اقتصادي: وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای حل مشکلات بهداشتی و آلودگی هوای اهواز با مدیران شرکت ملی فولاد خوزستان تشکیل جلسه داد.
جلسه چاره‌اندیشی براي​آلودگی​ هوای اهواز
در سومین و آخرین روز سفر استانی هیات دولت به استان خوزستان جلسه مشترک مدیران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و شرکت ملی فولاد خوزستان بامداد امروز پنجنشبه با حضور وزیر بهداشت برگزار شد. بنا براین گزارش، با توجه به بحث های مطرح شده در ماه های اخیر در خصوص آلاینده بودن صنایع موجود در استان خوزستان و تأثیر آن بر آلودگی هوا و ایجاد مشکلات بهداشتی برای مردم شهرستان اهواز، جلسه مشترکی بین مدیران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و شرکت فولاد خوزستان با حضور وزیر بهداشت برگزار شد. بنا بر این گزارش در این جلسه دکتر اسماعیل ایدنی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گزارشی از مشکلات اخیر این شهرستان و بروز علائم تنفسی در جمعیت قابل توجهی از ساکنان این شهر بعد از بارندگی ارائه کرد. وی خواستار توجه صنایع استان خوزستان به حل این معضل با نصب فیلترها و دستگاه های کاهش آلایندگی هوا شد. بر اساس این گزارش مهندس شریفی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان نیز در این جلسه در خصوص اقدامات انجام شده برای کاهش آلایندگی صنایع فولاد خوزستان توضیحاتی ارائه کرد و گفت: نصب فیلترهای کاهش غبار و انجام اقداماتی در خصوص عدم بازگشت آب مصرفی صنایع فولاد به کارون و نصب دستگاه های تصفیه پساب های این شرکت از جمله اقدامات شرکت فولاد خوزستان برای کاهش آلایندگی ها بوده است. وی همچنین از نصب دستگاه های مانیتورینگ آلودگی هوا در اطراف شرکت فولاد خوزستان به منظور نظارت سازمان محیط زیست بر آلودگی هوا، خبر داد. بر پایه این گزارش دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه ضمن تأکید بر این که وزارت بهداشت خود را متولی و مسئول سلامت مردم می داند، گفت: امیدواریم دستگاه هایی نظیر شرکت نفت و شرکت فولاد خوزستان که به نوعی در آلودگی هوا نقش دارند اقدامات لازم در خصوص رفع مشکلات زیست محیطی و بهداشتی شهر اهواز را مد نظر قرار دهند. وی افزود: لازم است شرکت نفت و شرکت فولاد خوزستان خود را در قبال سلامت مردم مسئول بدانند و در این زمینه پاسخگو باشند. وزیر بهداشت همچنین خواستار انتقال صنایع آلوده کننده هوا و محیط زیست که در شهر اهواز مستقر هستند به خارج از محدوده شهر شد.

بازدید از پروژه در حال احداث بیمارستان 96 تختخوابی فولاد خوزستان

وزیر بهداشت به همراه مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از پروژه در حال احداث بیمارستان 96 تختخوابی فولاد خوزستان بازدید کرد. در این بازدید توضیحاتی در خصوص روند احداث بیمارستان از سوی مدیران شرکت فولاد خوزستان ارائه شد. به گفته این مدیران، بیمارستان 96 تختخوابی فولاد خوزستان که به منظور ارائه خدمات به مردم منطقه در حال احداث است تاکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش بینی می شود در سال 94 به بهره برداری کامل برسد

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان حاجیه نرگس معرفی شهرستان ماهشهر
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سفر استانی دولت از بیمارستان 126 تختخوابی حاجیه نرگس معرفی شهرستان ماهشهر که جمعیتی بیش از300 هزار نفر در شهرستان ماهشهر را پوشش می دهد بازدید کرد. در این بازدید مدیران بیمارستان توضیحاتی در خصوص مشکلات کمبود نیروی اسنانی، مستهلک بودن تجهیزات پزشکی، کمبود تخت های اتاق عمل و معوقات پرسنل به ویژه کادر پرستاری به وزیر بهداشت ارائه کردند و وزیر بهداشت نیز دستورات لازم در خصوص رسیدگی به این مشکلات و رفع کمبودها را صادر کرد.

تشکیل جلسه شورای سلامت شهرستان هفتگل با حضور وزیر بهداشت
وزیر بهداشت در جلسه شورای سلامت شهرستان هفتگل گفت: در پنج ماهی که از عمر دولت گذشته اتفاقات خوبی در خصوص وضعیت دارو افتاده است که انشالله این اتفافات مقدمه ای برای موفقیت های آینده باشد.  دکتر سید حسن هاشمی در ادامه سفر استانی دولت به استان خوزستان گفت: وظیفه ما به عنوان خادم مردم این است که در مناطق محروم حضور پیدا کنیم و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شویم. وی افزود: بهداشت و درمان در کل کشور مشکل دارد که مشکلات در استان خوزستان بیشتر است و مردم را آزار میدهد و باید مشکلات کمبود نیروی متخصص و پرستار در این منطقه بررسی و حل شود. وی با بیان این که امیدواریم با توسعه بخش های درمانی شاهد بهبود وضعیت سلامت در شهرستان هفتگل باشیم، یادآور شد: یکی از اولویت های دولت، بخش بهداشت و درمان است.

وزیر بهداشت گفت: امیدوارم سال آینده در سفر به این شهرستان از نظر وضعیت بهداشت و درمان شرمنده مردم نباشیم.
بنا بر این گزارش امام جمعه هفتگل نیز در این جلسه طی سخنانی با اشاره به حضور 93 درصدی مردم هفتگل در انتخابات ریاست جمهوری و رأی 70 درصدی آنانبه دکتر روحانی گفت: این شهرستان جزء مناطق نفت خیز کشور است و روزانه 26 هزار بشکه نفت تولید می کند. وی افزود: شهرستان هفتگل نیازمند رسیدگی بیشتر در بخش های مختلف از جمله حوزه سلامت است. بر اساس این گزارش فرماندار هفتگل نیز در این جلسه طی سخنانی به کمبود نیروهای مختصص و عملیاتی نشدن اعتبارات مربوط به توسعه مرکز درمان بستر شهرستان هفتگل توسط وزرات نفت اشاره کرد. وزیر بهداشت از بیمارستان در حال احداث جایگزین شهرستان باغملک وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در این سفر از بیمارستان در حال احداث جایگزین شهرستان باغملک بازدید کرد. در این بازدید مدیران و مسئولان بیمارستان گزارشی از روند تکمیل این پروژه به وزیر بهداشت ارائه و اعلام کردند برای تکمیل این پروژه بیمارستانی 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. بنا بر این گزارش وزیر بهداشت همچنین از بیمارستان شهید طباطبایی شهرستان باغملک بازدید کرد. بیمارستان شهید طباطبایی که 58 تخت مصوب دارد با 110 تخت فعال، بیشتر از ظرفیت و امکانات خود، به جمعیت 100 هزار نفری منطقه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می دهد. بر اساس این گزارش در این بازدید مدیران بیمارستان شهید طباطبایی یکی از مشکلات این بیمارستان را کمبود نیروی متخصص و پرستار اعلام کردند. وزیر بهداشت همچنین در جریان بازدید از بیمارستان شهید طباطبایی شهرستان باغملک در جمع کارکنان و پرسنل آن حضور یافت و ابراز امیدواری کرد که با تکمیل و تجهیز بیمارستان جایگزین باغملک مشکلاتی نظیر کمبود نیروی انسانی و تجهیزات برای ارائه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی در این شهرستان، مرتفع شود.

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان امام خمینی (ره) رامهرمز

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بعدازظهر دومین روز از سفر خود به استان خوزستان به رامهرمز رفت و از بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان بازدید کرد. بنا بر این گزارش رییس بیمارستان و رییس شبکه بهداشتی، درمانی این شهرستان توضیحاتی را در خصوص کمبودها و چالش های این بیمارستان از جمله فضای فیزیکی ارائه دادند. بنابراین گزارش وزیر بهداشت همچنین از بیمارستان جدیدالاحداث مادر بازدید کرد. براساس این گزارش، در حال حاضر به دلیل کمبود نیروی انسانی متخصص در این بیمارستان، پزشکان بیمارستان امام خمینی(ره) به طور همزمان و به صورت شیفت بندی در بیمارستان جدیدالاحداث مادر نیز ارائه خدمت می دهند که این موضوع نارضایتی مردم این شهرستان را در پی داشته است که مقرر گردید اقدامات لازم برای رفع این مشکل از طریق دانشگاه علوم پزشکی مربوطه انجام شود.
مرجع : ايسنا