به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۰۹:۱۲
 
۵۵
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ساعت ۱۵:۱۲
کد مطلب : ۱۰۱۹۵۰

اين‌قدر بي‌حافظه‌ايد واقعا يا ...؟

گروه سياسي: يكي از كاربران بهار، در واكنش به تيتر امروز يكي از روزنامه‌هاي اصولگرا عليه دولت با عنوان: دریغ از یک اقتصادان! نوشت:  آقایان به کتاب‌های آکادمیک دانشگاهی ایران در رابطه با اقتصاد نگاه کنید می‌فهمید که اتفاقا شما‌ها هستید که هیچ اقتصادانی را با خود ندارید! صرف مطالعه‌ی اقتصادی مبنی بر دارا بودن دانش کاربردی آن نیست نمونه اش 12 سال مجلس اصولگرایی و 8 سال دولت تحریم و فساد!

این آقایان در همه‌ی مجلس و دولت اصولگرایی شرکت داشته‌اند. قبل هرچیز اول در مورد اینکه قانون هدفمندی را دوستان و آقای بذرپاش درسال 89 تصویب کردند و قرار بود بشویم تایلند ولی شدیم بورکینافاسو! رجوع کنيد به قانونی که خودتان طرحش را دادید و خودتان تصویب کردید. سال پنجم قانون مصوب گردید دولت باید تمام حامل‌های سوخت و انرژی را به قیمت‌های اصلی برگرداند. درمورد بنزین هم همینطور گفته شده درسال پنجم باید به فوب خلیج که همان 1480 تومان است برساند.  خب برطبق آمار خود مجلس دولت 56هزار میلیارد درآمد از آزادسازی انرژی و سوخت درآمد کسب می‌کند و 39 هزار میلیاردش را یارانه میدهد یعنی 65 درصد!

اینکه بنزین 10 برابر شده دردولت شما از 60 (1384) تومان لیتری کردید 400 یعنی7/6برابر! خب یارانه را شما 6 برابر کردید؟ در این دولت بر طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها تقریبا به فوب یعنی هزارتومان رسیده! آقای بذرپاش؛ در رابطه با درآمد هدفمندی آن چیزی که باید دراصل اتفاق می‌افتاد 50 درصد درآمد هدفمندی باید به تولید اختصاص می‌یافت حال با وجود لشکرکشی خیابانی و تهدیدهای مردم در سال 89 پاسخ دهید چرا باید دولت‌ها باوجود چندبرابر کردن همه چیز باز هم کسری بیاورند و از سهم نفت و فروش اموال دولتی این یارانه که 100 درصد از درآمد آن به مردم اختصاص می‌يابد را پرداخت کنند؟

آقای ریيس سابق سایپا! مدیر سابق سازمان جوانان و عضو هیئت رییسه‌ی مجلس؛ این بود ثمره‌ی طرح شما و دوستان شما؟ حالا از روحانی انتقاد می‌کنید؟ که چرا طرح مجلس که قانون شده را اجرا می‌کنید؟ دراین سالها چرا به دنبال اصلاح طرح نبودید؟ مخالفان دولت روحانی بدون منطق اقتصادی همواره سخن پراکنی می‌نمایند و بیشتر دوست دارند حرف‌های غیر کارشناسی و پوپولیستی بزنند. این افراد که غالبا در دوران زمامداری 12 ساله در مجلس و 8ساله در دولت جز تحریم و فساد و تورم 45 درصدی و نرخ رشد 8/6-و دلار 4100 و افزایش 7برابر‌ی نقدینگی از 60 هزار به 460 هزار هیچ دستاوردی نداشتند!

آنهایی که در این زمان شعار معیشت سر می‌دهند پاسخ دهند که در 12 سال حاکمیت خود با حذف رقیب سیاسی‌اشان چرا به فکر معیشت نبودند؟ آن زمان که اموال عمومی را تاراج می‌کردند چرا پاسخگوی عملکرد خود نبودند؟ تا همین چند ماه پیش مردم را به کرار دعوت به خوردن یک وعده غذا در روز می‌کردند حالا شعار معیشت سرمیدهند؟ می‌گفتند مابرای شکم انقلاب نکردیم ولی حالا شکم برایشان اوجب واجبات شده؟

در زمینه‌ی هواپیما‌ها!
بر طبق آمار سالیانه ما 5میلیارد دلار برای کرایه و بلیط مستقیما به جیب ایرلاین‌های‌ ترک و عرب می‌ریزیم و برای آنها و جوان‌های آنها شغل ایجاد می‌کنیم اگر تمام فواید داشتن ناوگان بزرگ و نوین را فاکتور بگیریم این مخالفان حامی دولت تحریم و فساد، پاسخ دهند 22میلیارد دلار در 16 سال هزینه‌ی بزرگی است یا سالی 5میلیارد در جیب کشورهای متخاصم؟ البته نباید از سهام بوقچی‌ها در بازارهای مالی کشور‌های همسایه بگذریم!

می‌گویند با برجام اقتصاد ما تغییری پیدا نکرده! البته دکتر روحانی اعلام کرده بود که بروید دنبال شغل دیگر کاسبی تحریم برای شما نانی نخواهد داشت. حالا که دست این افراد از شریان‌های اقتصاد کشور کنده شده می‌گویند تغییری رخ نداده است! من یادم می‌آید با کاهش شدید منابع ارزی قیمت دلار در امسال 10 درصد تنها 10 درصد رشد کرد آقایان شروع به انتقادهای عجیب و غریبی کردند آن هم با کوچکترین منطق اقتصادی از حوزه‌ی اقتصاد پولی حالا که دلار به 3450 رسیده و 320 تومان کاهش داشته، همه زبان‌های خود را در دهان فرو برده‌اند. بگذریم از 60 تفاهم نامه‌ی اقتصادی با بزرگترین شرکت‌های شرق و غرب. بگذریم از باز شدن دروازه‌های اقتصادی اینکه یک عده می‌گویند تغییری ایجاد نشد انسان را یاد آن پدر روستایی می‌اندازد که فرزندش را روز اول به کلاس می‌فرستند در ظهر آن روز نامه‌ای را به دستش می‌دهد که بخوان!

آقایان دنیا تحویلشان نمی‌گرفت رفقانشان شده بود جیبوتی و موزامبیک حالا برای ظریف، تعیین تکلیف می‌کنند. می‌گویند روحانی به وعده هایش عمل نکرد البته من به عنوان حامی روحانی وعده ها را بخوبی یادم است.
1-احیای سازمان مدیریت
2-کاهش تورم
3- خارج کردن ایران از انزوا
4-شکست ایران هراسی
5-خارج کردن ایران به عنوان تهدید بین الملل
6 -قانون گرایی
7- توافق و بستن پرونده‌ی هسته ای
8 -ایجاد ثبات دراقتصاد
9- برداشتن تحریم ها
10- رو کردن فساد دولت گذشته و عاملان آن
در مابقی وعده‌های خود دارد به جد تلاش می‌کند و همین تلاش برای ما رضایت بخش است حتی اگر موفق نشود 30 درصد باقی مانده را عملیاتی کند.

حال وعده‌های اصولگراها و دولت تحریم!
1-کجا رفت وعده‌ی نفت سر سفره‌های مردم؟
2- کجا رفت سال 2 میلیون ایجاد شغل؟
3- کجا رفت 1میلیون تومان به هر کودک؟
4- کجا رفت سهام کذایی عدالت؟
5- کجا رفت استفاده نکردن از بیت‌المال؟
6-کجا رفت برخورد نکردن با جوانان به دلیل پوشش و ظاهر؟
7- کجا رفت مبارزه بافساد؟
8- کجا رفت دستمال کاغذی کردن دلار؟
9-کجا رفت عدالت و استقرار شایسته گرایی؟
10- کجا رفت تخصيص زمین 2هزار متری براي شهروندان ايراني؟
اين‌قدر بي‌حافظه‌ايد واقعا يا ...؟

ابوذر
Romania
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۵:۳۰
احمدي نژاد با دانش اندك خود به تنهايي به جـاي همه وزرا تصميم مي گرفت و مدعي داشتن تخصص در همه امور بود و نمايندگان منفعـل مجلس زمان وي نيز با حمايت هاي بيجاي خود از اين فرد راه را براي اختـلاس ها و حيـف و ميل و چپـاول بيت المال باز كرد و تمام اين افراد بايد روز رستاخيز در محضر الهي پاسخگو باشند. (331256)
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۸:۵۵
احمدی نژاد به قول خودش کارشناس ارشد بود . (331276)
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۵:۴۶
انشالله اصلاح طلبان رای می آورند (331257)
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۵:۵۲
اصلاحطلبان مواظب غضنفرها باشند ان که در انتخابات ریاست جمهوری های گذشته انقدر کمک مالی هنگفتی به ستاد احمدی نژاد کرد که توسط معاون احمدی نژاد مورد قدردانی ویژه قرار گرفت ، و معروف به تشدید تعصبات قومیتی است و سابقه ...... هم داشته ! ، بعد از رفتن احمدی نژاد حکم معاونت دانشگاه علوم پزشکی می گیرد ! و حتی اکنون اسپانسر یکی از کاندیدهای خوزستان که معاون احمدی نژاد بود میشود، آنکه به ستاد جلیلی کمک مالی میکرد در دولت روحانی ریس سازمان ... میشود
اقدامات فوق به خاطر انفعال اصلاحطلبآن در خوزستان است، و کسانیکه در این استانها مدعی رهبری اصلاحات هستند باید هشیارتر باشند (331258)
ایرانیم
Romania
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۸:۰۴
کجا رفت اون صد روز... کجارفت روز بعد توافق همه چیز روبراه میشه...کجا رفت افتتاح استخر 7 میلیاردی با خزانه خالی...کجا رفت سقوط 4 پله ای رتبه علمی کشور....کجا رفت اعتبار بخشیدن به پاسبرد ایرانی....کجا رفت اشتغالزایی با وارد کردن بیرویه صادرات و تعطیلی تولیدیها...کجا رفت قلب راکتور اراک که البته بتن جایگزینش شده....کجا رفت پرونده کرسنت با ضرر چندین برابر 3 هزار میلیارد...چرا هست ناسزاگویی آمریکا بعد اون همه لبخندها...چرا هست تحریمهای جدید علیه ایران بعد برداشته شدن همه تحریمها!!!...البته طی 2 سال (331269)
ایوب محمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۸:۰۸
یعنی توی هر شهر و روستایی ایران یک بمب اتم منفجر میشد بخدا خساراتش کمتر از رئیس جمهور شدن احمدی نژاده بود
بازم این آدم طرفدار داره من تعجب میکنم
کاری که این آدم با ایران کرد.......نکرد
زنده باد آیت الله هاشمی
زنده باد سید اصلاحات
زنده باد یادگار امام
زنده باد دولت روحانی
زنده باد دکتر ظریف (331270)
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۸:۲۰
روحانی تکلیفش با خودش معلوم نیس مخصوصا در زمینه اقتصادی یعنی کلا بگم کل بدنه دولت از دهیار روستاها بگیر تا ریس جمهور اصلا در امور اقتصادی سردرگم هستن ضررش هم امثال من جوون میکنن (331272)
ناشناس
Romania
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۸:۲۶
برای ایرانی بهتر به لیست ائتلاف اصلاح طلبان به طور کامل رای می دهم (331274)
ایرانی 1
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۱۹:۰۰
هزارآفرین.اگردوتاآدم دانا وچیزفهم توی مملکت داشتیم،حالاوضع مون این نبود.ولی دولت قبل یه خوبی داشت واین دولت نداره.اون دولت برای اصلاح اموردنیابرنامه داشت،ولی این دولت نداره وواقعاًجای بسی تاسفه! (331277)
مصطفي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۲۱:۴۶
افرين بر اين مطلب نويس (331286)
ارسلان
United States
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۲۲:۰۷
من اصول و اصلاح رو کار ندارم ولی انصافا از از کل اقتصاد یه چیز رو می گم، هیچوقت شده که در طول این همه سال ارزش ریال بالا برود؟
بالا رفتن فدای سرتون، شده تا حالا یکسال ارزش ریال حفظ بشه؟
علمای اقتصاد در تمامی دولت ها، تا ریال به ثبات نرسه چه فایده این همه تئوری بافی و آزادسازی سوبسید به جایی نخواهد رسید. (331288)
ارسلان
United States
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۲۲:۱۳
طرح تثبیت قیمتها در مجلس هفتم با محوریت بزرگترین اقتثاددان های اصول گرا مانند آقایان توکلی، الیاس نادران، خوش چهره و سبحانی و با پشتیبانی حداد عادل با قوت تصویب شد.
بنده از این استید علم اقتثاد سوال دارم که نتیجه این طرح و اثر آن بر اقتصاد ما چه بود؟ (331289)
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۳۲
همه ی اینهایی که گفتید درست و حق است . اما از آنطرف کسی دنبال حرف حساب نیست . فقط تنها چیزی که برای آنها مهم است منافع باندی و شخصی خودشان است که تنها با بدست گرفته قدرت امکان پذیر است . کسانیکه خود را از رای مردم و نظراتشان هرسان هستند باید هم تلاش کنند تا مردم را نا امید کنند . اگر نمی توانند ارای آنها را بدست آوردند باید از حضورشان در انتخابات بکاهند چرا چون شرکت نکردن در انتخابات نتجه را همان می کند که با جذب این ارا می توانند بدست آورند . پس بهترین روش طلبکاری و فرار بجلو است . (331296)