سرویس
دیزل ژنراتور ولوو امری بسیار ضروری است که باید آن را جدی بگیرید. ممکن است دیزلژنراتور شما تنها دچار یک مشکل کوچک شده باشد؛ اما اگر آن را به طور مرتب سرویس نکنید این مشکل بزرگتر میشود و ممکن است مجبور به تعویض آن شوید.
مشکلات رایج در دیزل ژنراتور ولوو پنتا و عیبیابی آن ها
دیزلژنراتورها ممکن است در اثر عوامل مختلفی، دچار مشکل شوند؛ بنابراین
سرویس دیزل ژنراتور ولوو یک امر ضروری به شمار میآید. اولین و مهمترین مشکل در این دیزلژنراتورهای ولوو، مشکل روشنشدن آن است. این مشکل ممکن است دلایل زیادی از جمله باتری ضعیف، سوخت ناسازگار، گرفتگی در لولههای سوخت و نقص استارتر داشته باشد. برای رفع این مشکل باید باتری را تعویض یا سیستم سوخت را بررسی کنید و گرفتگیهای آن را رفع کنید. در آخرین مرحله شما باید استارتر را بازبینی و در صورت لزوم، آن را تعویض کنید. مشکلات متداول دیگر شامل:
• داغشدن بیش از حد
دومین مشکل رایج در عیب یابی دیزل ژنراتور ولوو، داغکردن ژنراتور هنگام کار است. این اتفاق دلایل زیادی مانند کمبود مایع خنککننده، گرفتگی در رادیاتور و خرابی ترموستات دارد. برای حل این مشکل باید ابتدا از وجود مقدار کافی آب در رادیاتور مطمئن شوید. در قدم بعدی باید رادیاتور را چک کنید و اگر امکان دارید، آن را شستشو دهید. با یک برس نرم یا یک پارچه، تمام موانع و رنگها را پاک کنید. مواظب باشید که به پرههای رادیاتور آسیب نرسانید. اگر با این روشها مشکل رفع نشد، باید ترموستات را تعویض کنید.
• انتشار دود غیرعادی
اگر دیزلژنراتور شما دود بسیار زیادی دارد، ممکن است این مشکل به دلیل سوخت نامناسب آن باشد. در این حالت باید از یک سوخت باکیفیت استفاده کنید. دومین علت این مشکل، کثیفی فیلتر هوا است. برای رفع این حالت، باید فیلتر را تمیز یا تعویض کنید. شما باید انژکتورها را نیز بررسی و آنها را تمیز کنید. اگر همچنان مشکل ادامه داشت، باید انژکتورها تعویض شوند.
سرویس دیزل ژنراتور ولوو
سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو به طور منظم، تضمینکننده عملکرد پایدار و طول عمر بیشتر آن است. تعویض روغن و فیلترها، مهمترین اقدامی است که باید انجام دهید. انجام این کار در زمان مناسب، از آلودهشدن قطعات داخلی جلوگیری کرده و عملکرد موتور را بهینه میکند. در فرایند نگهداری دیزل ژنراتور ولوو این نکته را نیز فراموش نکنید که باید پس از 150 تا 200 ساعت بعد از کارکرد ژنراتور، فیلتر و روغنموتور را همزمان با یکدیگر تعویض کنید. در ادامه به کارهایی که برای سرویس دیزل ژنراتور ولوو به صورت دورهای باید انجام دهید میپردازیم:
1. بررسی سیستم خنککننده: سطح مایع خنککننده و وضعیت شلنگها باید به طور منظم بررسی شوند. این کار برای اطمینان از عملکرد صحیح رادیاتور، حیاتی است. هنگام تعویض مایع خنککننده، به آن افزودنی اضافه نکنید؛ زیرا به موتور صدمه میزند. میتوانید 40% ضدیخ و 60% آب سرد را با یکدیگر ترکیب کنید. اگر مقدار ضدیخ بیشتر شود، دمای موتور بالا میرود. هیچگاه در ماههای گرم سال، ضدیخ را تخلیه نکنید.
2. رسیدگی به سیستم سوخت: برای سرویس دیزل ژنراتور ولوو، فیلترها و لولههای سوخت باید مرتب تمیز شوند تا از گرفتگی آنها جلوگیری شود. همچنین، استفاده از سوخت استاندارد و توصیهشده توسط سازنده بسیار مهم است. کیفیت سوخت در اکثر کشورها خوب نیست پس توصیه میکنیم که از فیلترهای آبگیر گازوئیل یا سیستم فیلتراسیون اضافی برای محافظت از ژنراتور خود استفاده کنید.
3. بررسی وضعیت باتری: در فرایند سرویس و نگهداری، باتریها باید از نظر ولتاژ و اتصالات بهصورت منظم بررسی گردند. همچنین، پایانههای باتری نیز باید تمیز شوند تا دچار زنگزدگی نشوند.
مشکلات دیزل ژنراتور ولوو و عیب یابی آنها
روشهای تعمیر و عیب یابی دیزل ژنراتور ولوو
عیبیابی دقیق، اولین قدم در
تعمیر دیزل ژنراتور ولوو است. پس از تشخیص مشکل، میتوان اقدامات لازم برای تعمیر را، انجام داد. اگر مشکلاتی مانند صداهای غیرعادی، کاهش قدرت یا افزایش مصرف سوخت در ژنراتور شما به وجود آمده است، موتور ژنراتور شما مشکل دارد. باید برای حل این مشکلات قطعاتی مانند پیستون، میللنگ یا سوپاپها را بررسی و در صورت لزوم تعویض کنید.
فرآیند عیب یابی و سرویس دیزل ژنراتور ولوو پنتا شامل بررسی انژکتور و سیستم سوخترسانی آن هم هست. اگر در انژکتور مشکلی وجود داشته باشد، توان موتور کاهش مییابد یا احتراق موتور کاملاً انجام نمیشود. سادهترین راه برای رفع این مشکل، چککردن انژکتور و تمیزکردن آن با مواد خاص است. در صورت ادامهدار شدن مشکل، باید این قطعه را تعویض کنید.
سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو
سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو، به کاهش خرابیها و افزایش طول عمر دستگاه کمک میکند. این سرویس باید بهصورت روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه اتفاق بیفتد. با انجام این بازرسیها، ژنراتور شما سالیان سال عمر میکند بدون اینکه کوچکترین مشکلی پیدا کند. مراحل انجام این بازرسیها به شرح زیر است:
• روزانه
برای اولین قدم، شما باید بهصورت روزانه سطح سوخت، روغن و مایع خنککننده ژنراتور را بررسی کنید. همچنین باید هر روز به صدای ژنراتور خود گوش دهید. اگر صدا و یا ارتعاشات غیرعادی شنیدید باید فوراً برای رفع آن اقدام کنید.
• هفتگی
اولین مورد در چک لیست سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو، تمیزکردن فیلتر هوا است. باید آن را هر هفته چک کنید و اگر احتیاج است آن را شستشو دهید. دومین مورد، بررسی وضعیت تسمهها و شلنگها است. باید سطح مایع خنککننده را در زمانهای خاموشی دستگاه، در یک فاصله زمانی مشخص بررسی کنید. پس از خنکشدن موتور، باید آب رادیاتور را چک کنید و به آن آب اضافه کنید. سطح آب باید 1.5 سانتیمتر پایینتر از بالای رادیاتور باشد. فراموش نکنید که این ژنراتورهای بزرگ و سنگین به ترکیبی از آب سرد، ضدیخ و مواد خنککننده نیاز دارند.
• ماهانه
برای سرویس دیزل ژنراتور volvo بهصورت ماهانه، باید خروجی آن را آزمایش کنید. خروجی ژنراتور در حالت بیبار و با بار را اندازهگیری کرده و با یکدیگر مقایسه کنید. همچنین، سیستم اگزوز باید بررسی کامل شود.
• سالانه
تعویض روغن، فیلترها و مایع خنککننده یکی از اقداماتی است که باید هرساله برای سرویس دیزل ژنراتور ولوو انجام دهید. علاوه بر این، باید سیستم خنککننده ژنراتور را نیز سالی یکبار بشویید تا کارایی بهتری داشته باشد.
عیب یابی دیزل ژنراتور ولوو
چک لیست سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو
برای اطمینان از انجام صحیح مراحل سرویس، یک چک لیست سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو تهیه کنید. این چکلیست به شما کمک میکند که در انجام کارها منظمتر باشید و مطمئن شوید که چه مواردی را چک کردهاید و چه مواردی را هنوز انجام ندادهاید. موارد زیر تعدادی تست است که باید در چکلیست سرویس شما وجود داشته باشد:
1. بازرسی دقیق و تست فاکتورهایی مانند فشار روغن، ولتاژ خروجی، دمای آب رادیاتور و غیره.
2. تعویض درست و بهموقع فیلترهای ژنراتور، روغن و آب.
3. بازرسی تابلو برق ژنراتور و اتصالات برقی آن. ممکن است نیاز به آچارکشی اتصالات پیدا کنید.
4. بازرسی رلهها و کنتاکتورهای تابلو برق.
5. چککردن تمیزی پرههای رادیاتور و بازرسی مداوم موتور و کانوپی.
6. آزمایش عملکرد دینام و سیستم تنظیم ولتاژ.
7. تست کارکرد باتریها و شارژ بودن آنها و تعویض در صورت لزوم.
8. تخلیه سالیانه باک ژنراتور و آب تهنشین شده در آن و پرکردن مجدد باک.
9. تعویض لولهها، شلنگها.
10. بررسی سیستم گرمکن ژنراتور.
11. بررسی وضعیت اگزوز و میزان دودی که تولید میکند و مقدار آلایندگی آن.
12. بررسی عملکرد دمپر و تهویه هوای داخل اتاق.
13. تست ظرفیت خازنی مسیر.
14. تست عملکرد توربوشارژ و سایر موارد.
15. آزمایش کامل عملکرد ژنراتور در بارهای مختلف.
شرکت فیوژن پاور ژنراتور ارائه دهنده خدمات سرویس و نگهداری دیزل ژنراتور ولوو
سرویس و تعمیر ژنراتور volvo، از خرابیهای پیشبینینشده جلوگیری کرده و عملکرد پایدار دستگاه را تضمین میکند. با استفاده از راهکارهای ارائهشده در این مقاله، میتوانید بهرهوری ژنراتور خود را به حداکثر برسانید و هزینههای ناشی از تعمیرات اساسی را کاهش دهید. برای مطالعه مطالب بیشتر و آشنایی با نحوه نگهداری و سرویس ژنراتورهای مختلف، همین حالا به سایت
شرکت فیوژن پاور ژنراتور سر بزنید. فیوژن پاور ژنراتور (https://fusiongenset.com) با ارائه خدمات سرویس دیزل ژنراتور ولوو، تضمینکننده عملکرد مطمئن و طول عمر بالای تجهیزات شماست. تیم متخصص این شرکت با بهرهگیری از آخرین فناوریها، عیبیابی دقیق و سرویس حرفهای را انجام میدهند تا دستگاه شما همواره با بیشترین بازدهی و اطمینان ممکن به کار خود ادامه دهد.
علاوه بر سرویس دهی، شرکت فیوژن پاور ژنراتور خدمات مشاورهای و نگهداری پیشگیرانه را نیز ارائه میدهد تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود و دستگاه شما همیشه آماده به کار باشد. فیوژن با سالها تجربه در زمینه تولید و فروش انواع دیزل ژنراتور، به عنوان یکی از بهترین مراجع در این حوزه شناخته میشود. همچنین با ارائه خدمات با کیفیت و پشتیبانی پس از فروش، اعتماد مشتریان خود را جلب کردهاست. اگر به دنبال خرید، سرویس و نگهداری حرفهای دیزل ژنراتور ولوو هستید، فیوژن بهترین گزینه برای شماست. تلفن های تماس: 09001147454 - 02126213168